- 27 Temmuz 2023
- 35
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi zeynep3377
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ph değeri alanı boş biz ona takıldık daha doktora da gösteremedik o yüzden buraya attım sonucuPek anlamam ama sayıda hareketlilikte bir sıkıntı yok gibi..morfoloji bir puan düşük oda çok önemli degil bence..benim esimde hem sayı düşüktü hem morfoloji çok düşüktü suan iki çocuğum var tedavisiz sizinde önemli bisey olduğunu sanmıyorum..yani bizim değerlere göre baya iyi
İnşallah arkadaşımTestiniz gayet temiz . Problem yok .
acı oldumu nasul oldu bende çektiricem cesaret edemiyorumBen Çektirdim anestezili
3 kere çektirdim hepside anestezili oldu hatta iki defa hamile kaldım ikiside rahim filminden sonra olduİnşallah arkadaşımbirde sizlere sorsam rahim filmi çektiren varmıdır aranızda
![]()
Anestezili olunca hissetmiyoruz tabi umarım benimde anestezili çekmeyi kabul ederler her doktor anestezi kabul etmiyormus diye duydum ama hayırlısı artık cok korkuyorumBen Çektirdim anestezili
Allah bağışlasın çok sevindim darısı başıma ve tüm bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah3 kere çektirdim hepside anestezili oldu hatta iki defa hamile kaldım ikiside rahim filminden sonra oldu![]()
Bende korkudan yaptıramıyorumacı oldumu nasul oldu bende çektiricem cesaret edemiyorum
Ben birini kaybettim ama bir bebeğim sağlıklı öok şükür inşallah isteyen herkese nasip etsinAllah bağışlasın çok sevindim darısı başıma ve tüm bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah![]()
bende kaç aydır erteliyorum ama mecburum haftaya yaptıracağımBende korkudan yaptıramıyorum![]()
En yakın zamanda inşallah bende yaptıracağım ama öncesinde vajinal muayene de gerekli ooff korkum geçmiyorBen birini kaybettim ama bir bebeğim sağlıklı öok şükür inşallah isteyen herkese nasip etsinAgrı acı hiç olmuyor anestezili olacağı için sonrası da hafif kanama oluyor adet gibi hatta benim bi tanesinde hiç kanamam olmadı bile korkulacak bişey değil hamile kalmaya faydası var hatta
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah isteyen hepimizeAneztezili de uyutmadan size hiç bir işlem yapmıyorlar . Benim çok rahat geçti çok şükür temiz de geçti . İnsan kasılıyor muayene olurken bile rahatsız oluyoruz . Ben kalamadım şimdi tüp bebeğe başladım inşallah böylesi yüzümüze Güler
Banada bilgi verin noluurrbende kaç aydır erteliyorum ama mecburum haftaya yaptıracağım
sen nerede yaşıyorsun kaç sene oldu cocuk isteyeli benim doktorum anestezisiz yapmıyor anestezili olucakBanada bilgi verin noluurr
İstanbulda yaşıyorum yani yaklaşık 1 senedirsen nerede yaşıyorsun kaç sene oldu cocuk isteyeli benim doktorum anestezisiz yapmıyor anestezili olucak
hangi bölgesinde bizimde 1 sene 2 ay oldu isteyeliİstanbulda yaşıyorum yani yaklaşık 1 senedir