Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm doğal yoldan kaliteyi arttırmayı deniyorum pmega doğal beslenme arı sütü aldım bide takviye kullanıyorum içinde diğer vitaminleri olan. Bide diyet spora başladım Bakalım kısmet artık cnm benim elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip kısmetCanım yumurta kaliteni doğal yoldan arttırmaya çalış bol takviye al yaşın geç değil artık gerçekten anne olma yaşı ilerledi evlilik geç oluyor artık herkeste ben de 35 yaşındayım 33 yaşından beri deniyorum benim i kuzenim senin yaşında hamile kaldı sakın vazgeçme pes etme bol dua maddi manevi çabayı bırakmamak lazım ben de yeri geliyor pes etmek istiyorum ama mümkün olmuyor
Canım Q10 mutlaka al sonra rahim kan akışı için yürüyüş pilates egzersiz . Ben rahmi önemsemiyordum hep yumurta odaklıydım ama rahim de çok önemli . Bir de kuruyemiş yaban mersini ananas avakoda zeytinyağı gibi ürünler hep bulunsun evinde karı koca tüketin. Allahım isteyen mücadele eden. Hiçbir kadını mahrum bırakmasın tek dileğim içinde olduğum için ne kadar zor bir imtihan olduğunu biliyorumAynen cnm doğal yoldan kaliteyi arttırmayı deniyorum pmega doğal beslenme arı sütü aldım bide takviye kullanıyorum içinde diğer vitaminleri olan. Bide diyet spora başladım Bakalım kısmet artık cnm benim elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip kısmet
Aynen cnm hwrpsi önemli emin ol artık yemediğim şey kalmadı sağlıklı olarak cnm ne kuruyemişi kaldı ne vitamini nede doğal ürünü o dediklerin zaten vitamin içinde var hepsi bir arada cnm. 3 aydır egzersiz glutensiz beslenme odaklıyız ben 5 kilo eşim 10ökilo verdik. Aslında şuan tam oou zamanım iyi hazırlandım ama eşime söz verdim bi rahat ol 3.4 ay kendimiz deneyeceğiz diye cnm. 3.4 ay daha dikkat edip her türlü hazırlık yapacağım inşallah gerek kalmaz mucize kendiliğinden gelir cnm.Canım Q10 mutlaka al sonra rahim kan akışı için yürüyüş pilates egzersiz . Ben rahmi önemsemiyordum hep yumurta odaklıydım ama rahim de çok önemli . Bir de kuruyemiş yaban mersini ananas avakoda zeytinyağı gibi ürünler hep bulunsun evinde karı koca tüketin. Allahım isteyen mücadele eden. Hiçbir kadını mahrum bırakmasın tek dileğim içinde olduğum için ne kadar zor bir imtihan olduğunu biliyorum
Sperm analizinde ileri hareketi düşük gibi benim eşiminde %40 tı takviyelerle -%75 oldu peki morfolojisi kaç?Merhaba arkadaşlar eşim dna hasar testi verdi sonuç bu çıktı? Henüz doktora gösteremedik anlayan varsa bilgi verebilir mi? Bide sperm testi verdik o iyi gibi ama dna hasar oranından emin değilim. Bu değerlerle doğal gebelik olur mu acaba? Çok yorulduk 3. Tüp de başarısız oldu. Önce değerleri yükseltip tekrardan tedaviye başlayalım dedik. Bu kadar yükseldi. Doğal gebelik şansı nedir sizce?
Morfoloji si 1.2 arasında gidip geliyor takviye bıraktığı an düşüyor işte. Ben de yaş faktörü (41) eşimde de bu sorun var. Doktorlar eşim i önemsemiyor pek hatta sperm değerleri yerlerde iken bile. Ama hiç bir zaman embriyom 5. Güne gitmedi. Hep 3. Gğnnpldu 4. Gün de 5 e giderken öldü. Kimisi diyor ki 5. Güne gitmesini sperm karar veriyor. Ama doktorlar erkeği önemsemiyor illaki bulunur içinde kaliteli sperm yumurta kalitesini söylüyor hep. Eşimde diyor ki beni düzeltme 3.5 bin le kurtulacağım ama sen en az 200 bin sin .tabi sana eğilim gösterecekler diyor. Ama bende doktor gibi düşünüyorum cnm eşim farklı bir açıdan düşünüyorSperm analizinde ileri hareketi düşük gibi benim eşiminde %40 tı takviyelerle -%75 oldu peki morfolojisi kaç?
Alakası yok spermde sorun olduğunda morfoloji düşük olduğunda sağlıklı gebelik olmuyor eşimin morfolojisi 1 di şuan 5 gayet iyi bu halde bile hala takviye vitamin kullanıyorMorfoloji si 1.2 arasında gidip geliyor takviye bıraktığı an düşüyor işte. Ben de yaş faktörü (41) eşimde de bu sorun var. Doktorlar eşim i önemsemiyor pek hatta sperm değerleri yerlerde iken bile. Ama hiç bir zaman embriyom 5. Güne gitmedi. Hep 3. Gğnnpldu 4. Gün de 5 e giderken öldü. Kimisi diyor ki 5. Güne gitmesini sperm karar veriyor. Ama doktorlar erkeği önemsemiyor illaki bulunur içinde kaliteli sperm yumurta kalitesini söylüyor hep. Eşimde diyor ki beni düzeltme 3.5 bin le kurtulacağım ama sen en az 200 bin sin .tabi sana eğilim gösterecekler diyor. Ama bende doktor gibi düşünüyorum cnm eşim farklı bir açıdan düşünüyor
Nasıl yükselttiniz acaba. Takviye kullanıylr ama acaba yeterli değil mi? Spor yapıyor diyet besleniyor ve omega vs vs bir sürü şey. 3 aydır anca 2 oldu morfoloji. Daha ne yapılabilir bilmiyorum proxeed kullanıyor şuanAlakası yok spermde sorun olduğunda morfoloji düşük olduğunda sağlıklı gebelik olmuyor eşimin morfolojisi 1 di şuan 5 gayet iyi bu halde bile hala takviye vitamin kullanıyor
Eşimin 1 sene sonra yaptırdık yeniden test, ama morfoloji düşüklüğünde hemen hünnap marka keçiboynuzu içti her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı, sonra çörek otu yağı, ve arı ekmeği diyorlar organik 3 tane fln oda çok iyi geliyor demişlerdi şimdide tüp bebek hazırlığı için doktor koenzim q10 ve c vitamini verdiNasıl yükselttiniz acaba. Takviye kullanıylr ama acaba yeterli değil mi? Spor yapıyor diyet besleniyor ve omega vs vs bir sürü şey. 3 aydır anca 2 oldu morfoloji. Daha ne yapılabilir bilmiyorum proxeed kullanıyor şuan