Sperm testi sonucu

lemonade06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
314
172
33
Kızlar merhaba bu sonuçlara yakın sonucu olan hamile kalabilen oldu mu acaba doktorum bu şekilde işaretlemiş. Eskiden yüzde 0 olan ileri hız şu an 30 civarında çok şükür 🙏 yine de düşük mü acaba belki benimle aynı durumda test sonucu olup hamile kalabilen olmuştur diye yazmak istedim. İkinci fotoğraf yıkama sonrasında

Eklentiler

• IMG_0355.webp
    IMG_0355.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_0356.webp
    IMG_0356.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Bence şansınız var en az hızı yüzde 50 olmalı 30 olmuş sa daha da artabilir pekmez felan kabak çekirdeği iyi gelir arttırabilir

Kızlar merhaba bu sonuçlara yakın sonucu olan hamile kalabilen oldu mu acaba doktorum bu şekilde işaretlemiş. Eskiden yüzde 0 olan ileri hız şu an 30 civarında çok şükür 🙏 yine de düşük mü acaba belki benimle aynı durumda test sonucu olup hamile kalabilen olmuştur diye yazmak istedim. İkinci fotoğraf yıkama sonrasında
Merhaba sonucunuz yükselmiş doğru anladım değil mi? Ne yaptınız da yükseldi acaba?

Merhaba sonucunuz yükselmiş doğru anladım değil mi? Ne yaptınız da yükseldi acaba?
Evet canım ileri hız 0’dı. 30 oldu. Yıkama sonrası bile ileri hız sadece 2 olmuştu şu an 80. Maxi go kullandık onun yanında omega 3 her gün. Bir de keçiboynuzu özü içiyoruz sabah akşam.

Ben ileri hız 0 ile hamile kaldım canım. 30 çok iyi bir rakam bizim sonuçlara göre. Stres yapma 🙏

Ben ileri hız 0 ile hamile kaldım canım. 30 çok iyi bir rakam bizim sonuçlara göre. Stres yapma 🙏
Ah gerçekten mi 🥹 aşılama olabilir vs deyince doktor kafamda soru işaretleri kalmıştı. Ne kadar sürede hamile kaldın canım.

Ah gerçekten mi 🥹 aşılama olabilir vs deyince doktor kafamda soru işaretleri kalmıştı. Ne kadar sürede hamile kaldın canım.
Canım ben 1.bucuk sene denedim. Sonra Bana da tüp bebek dediler. Elimin testi böyle çıkınca 3 ay kadar vitamin kullandı çokça keçiboynuzu yedi 😀 sonra değer yükseldi mi bilmiyorum tekrar test vermedik. Bende de amh düşüklüğü vardı. Tüp bebek yaptırmak için hsg çekildim o ay hamile kaldım canım. Görünen bir tıkanıklık yoktu tüplerde ama hsg sonrası hamile kalan böyle çok oluyormuş. Ama doktorumun bana tek söylediği yavaş yada hızlı kaliteli 1 sperm ve 1 yumurta lazım buda sizde var o yüzden kafana takma demişti. İlk kez bebeği hiç düşünmeden birlikte oldum zaten tüp yapıcam diye 😀 hatta birliktelikten sonra hep uzanıyordum bu sefer kalktım hemen yıkandım ama tuttu 😀 hiç kafana takma düzenli beslen vitaminlerle de destekle. Ama tabi doktorun benden daha iyi bilir 😀

IMG_8728.webp

Merhaba rica etsem bu testi de yorumlarmısınız. 2bucuk senedir deniyoruz fakat olmuyor bebişimiz😞😢 rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu🤲🏻

Back
X