Gebeliğe Hazırlık Sperm Testi Sonucuma bakar mısınız Aşılama için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

-HerseyGuzelOLacak-

İnan ve Yaşa ! 🌺
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
320
148
33
31
Kizlar aşılama tedavisine başladık eşim bugün sperm testi verdi sonucu anlayan varmı yardim lutfen
IMG_20211018_154757.webp
IMG_20211018_154731.webp

Çok iyi değil ama kötü de degil yavaş ileri ve yerinde hareket dışında sorun yok benim anladığım kadarıyla

Doktora daha göstermedim yarın gideceğim
doktor daha net bilgi verecektir hızı çok iyi bu hız ile normal yolla da olurdu anomaliden dolayı olmamış olabilir aşılamadan çok tüp bebek başarılı olur gibi geliyor bana ama doktorunuz daha iyi bilir.

doktor daha net bilgi verecektir hızı çok iyi bu hız ile normal yolla da olurdu anomaliden dolayı olmamış olabilir aşılamadan çok tüp bebek başarılı olur gibi geliyor bana ama doktorunuz daha iyi bilir.
Vajinismusum 2 yıldır ilişkiye giremedim tüp bebekden ziyade aşılama yaptırmak istiyorum

Anormali ne ve ne iş yapar anlayabiliyorum. Ama normal yapı %19 bu gayet referans değerin üzerinde. 🤷🏻‍♀️
anlıyorum sizi çok fala tedavi görünce herşeyi bildiğimizi zannedip emin olabiliyoruz ama sanırım siz de benim gibi sağlık çalışanısınız ki ben hocalarım görmeden sadece ihtimali söyleyebilirim....zaten hanımefendinin ilişki sıklığı olmadığı için gebeliği oluşmuyor olma olasılığı varmış kendisine şifa diliyorum

Dogum sezeryan olur bence korkan insan normal doğum yapamaz vajinismus
büyük olasılıkla en iyisi önce bunun tedavisini olmak zaten travma da oluşabilir doğum aslında bir çözüm değil doğum ama konu sahibi kendini nasıl iyi hissediyorsa ona göre hareket edecektir.

Back
X