- 18 Ekim 2021
- 320
- 148
- 33
- 31
- Konu Sahibi -HerseyGuzelOLacak-
Kizlar aşılama tedavisine başladık eşim bugün sperm testi verdi sonucu anlayan varmı yardim lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hareket çok iyi morfoloji de sıkıntı var anomalili yapı çok fazla doktor aşılama için garanti var dedi mi?Kizlar aşılama tedavisine başladık eşim bugün sperm testi verdi sonucu anlayan varmı yardim lutfenEki Görüntüle 2935710 Eki Görüntüle 2935711
Doktora daha göstermedim yarın gideceğimhareket çok iyi morfoloji de sıkıntı var anomalili yapı çok fazla doktor aşılama için garanti var dedi mi?
doktor daha net bilgi verecektir hızı çok iyi bu hız ile normal yolla da olurdu anomaliden dolayı olmamış olabilir aşılamadan çok tüp bebek başarılı olur gibi geliyor bana ama doktorunuz daha iyi bilir.Doktora daha göstermedim yarın gideceğim
Morfoloji 4 üzeri iyi burda 19hareket çok iyi morfoloji de sıkıntı var anomalili yapı çok fazla doktor aşılama için garanti var dedi mi?
Hızlı ilerisi yüzde 40 balım. Hızlı ve yavaş ileri yüzde 32 olsa toplamda yetiyoÇok iyi değil ama kötü de degil yavaş ileri ve yerinde hareket dışında sorun yok benim anladığım kadarıyla
Vajinismusum 2 yıldır ilişkiye giremedim tüp bebekden ziyade aşılama yaptırmak istiyorumdoktor daha net bilgi verecektir hızı çok iyi bu hız ile normal yolla da olurdu anomaliden dolayı olmamış olabilir aşılamadan çok tüp bebek başarılı olur gibi geliyor bana ama doktorunuz daha iyi bilir.
morfoloji kruger de anormal yapılı olanı gördünüz mü? %81 demiş yani o oranda baş anomalisi var bu da yumurtaya girişi zorlaştırıyorMorfoloji 4 üzeri iyi burda 19![]()
Sonuclari çok iyi bencedeKizlar aşılama tedavisine başladık eşim bugün sperm testi verdi sonucu anlayan varmı yardim lutfenEki Görüntüle 2935710 Eki Görüntüle 2935711
peki doğum yapabilecek misiniz? önce bu durumu yenmeniz daha doğru olabilirdi ama zor geliyorsa sizin için sizin tercihinizVajinismusum 2 yıldır ilişkiye giremedim tüp bebekden ziyade aşılama yaptırmak istiyorum
Anormali ne ve ne iş yapar anlayabiliyorum. Ama normal yapı %19 bu gayet referans değerin üzerinde.morfoloji kruger de anormal yapılı olanı gördünüz mü? %81 demiş yani o oranda baş anomalisi var bu da yumurtaya girişi zorlaştırıyor
Evet hatta doğumla yenebilcegimi düşünüyorum başka çarem yok artık evlat sahibi olmak istiyorumpeki doğum yapabilecek misiniz? önce bu durumu yenmeniz daha doğru olabilirdi ama zor geliyorsa sizin için sizin tercihiniz
anlıyorum sizi çok fala tedavi görünce herşeyi bildiğimizi zannedip emin olabiliyoruz ama sanırım siz de benim gibi sağlık çalışanısınız ki ben hocalarım görmeden sadece ihtimali söyleyebilirim....zaten hanımefendinin ilişki sıklığı olmadığı için gebeliği oluşmuyor olma olasılığı varmış kendisine şifa diliyorumAnormali ne ve ne iş yapar anlayabiliyorum. Ama normal yapı %19 bu gayet referans değerin üzerinde.![]()
Hmm ben onu bilmiyordum teşekkürlerHızlı ilerisi yüzde 40 balım. Hızlı ve yavaş ileri yüzde 32 olsa toplamda yetiyo![]()
Keske önce vajinismusu yenmeye çalışsanızVajinismusum 2 yıldır ilişkiye giremedim tüp bebekden ziyade aşılama yaptırmak istiyorum
Dogum sezeryan olur bence korkan insan normal doğum yapamaz vajinismuspeki doğum yapabilecek misiniz? önce bu durumu yenmeniz daha doğru olabilirdi ama zor geliyorsa sizin için sizin tercihiniz
Normal yapanlarda oluyormuş inşallah normal yaparım ve Rabbim inşallah annelik duygusunu tattirir banadaDogum sezeryan olur bence korkan insan normal doğum yapamaz vajinismus
büyük olasılıkla en iyisi önce bunun tedavisini olmak zaten travma da oluşabilir doğum aslında bir çözüm değil doğum ama konu sahibi kendini nasıl iyi hissediyorsa ona göre hareket edecektir.Dogum sezeryan olur bence korkan insan normal doğum yapamaz vajinismus