Gebeliğe Hazırlık Sperm testi sonucuna bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.578
789
73
29
Arkadaşlar eşim sperm testi verdi sonuç bu doktor gayet iyi olduğunu açıkladı bide sizlere sormak istedim nasıl sizce durumlar 🌸
9515D569-0A0C-4FB9-BDEE-45FD27AD7A72.webp

Morfoloji kötü bence. Genelde 4 ve üzeri olması istenir.

Morfoloji kötü bence. Genelde 4 ve üzeri olması istenir.
Doktorun yanında bende vardım ilk sorduğum soru da oydu açıkçası neden diye gittiğimiz hastanede normal sonucu 1 veya 2 çıkıyormuş siz oraya bakmayın dedi evet normalde 4 dür dedi ama bizim hastanemizde normal değerdir tüm hastalarımıza bunu söyleriz dedi başka bir hastaneye gitsen 4 ve üzeri çıkar o sonuç dedi

Morfoloji baya kötü 1 çıkmış. Minimum 4 olmalı
Bir önceki yazımda da arkadaşıma söyledim normal değer o hastane de 1 diye geçiyormuş sizin değeriniz normal dedi yAni şöyle söyleyim dedi 4 eşittir 1 bizim için dedi 2 çıkıyorsa 2 katıdır dedi normal olduğunu söyledi ama

Doktorun yanında bende vardım ilk sorduğum soru da oydu açıkçası neden diye gittiğimiz hastanede normal sonucu 1 veya 2 çıkıyormuş siz oraya bakmayın dedi evet normalde 4 dür dedi ama bizim hastanemizde normal değerdir tüm hastalarımıza bunu söyleriz dedi başka bir hastaneye gitsen 4 ve üzeri çıkar o sonuç dedi
O zaman başka hastaneye de gidin. Nasıl bir cihazmış öyle yüzde 99u anormalili 1 normal ölçebiliyo ama 4 normal ölçemiyo.

Canım ama değer aralığı o kadar farklı olması normal mi ki? Sen bu test ile farklı bir hastanede tedaviye başlayacak olsan tüm tedaviniz ona göre planlanacak. Çok mantıklı gelmedi açıklaması doktorun

Bir önceki yazımda da arkadaşıma söyledim normal değer o hastane de 1 diye geçiyormuş sizin değeriniz normal dedi yAni şöyle söyleyim dedi 4 eşittir 1 bizim için dedi 2 çıkıyorsa 2 katıdır dedi normal olduğunu söyledi ama
1 eşittir 4 ise %99 hasar diyor bu neye tekabül ediyor? Bence başka merkezde tekrar test yaptırın. Tutarsız bu denklem

Kızlar merhaba birde şu teste bakarmsnz ileri hızda sorun var ama morfji yi anlamadım🥴

Eklentiler

• 406AF847-21B2-440C-A4BF-C69EC44E5F42.webp
    406AF847-21B2-440C-A4BF-C69EC44E5F42.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 75
Merhabalar eşimin sperm test sonucuna bı bakabilirmisiniz doktor normal olduğunu söylemiş

Eklentiler

• IMG_20211103_221221.webp
    IMG_20211103_221221.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 53
Back
X