- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Arkadaşlar eşim sperm testi verdi sonuç bu doktor gayet iyi olduğunu açıkladı bide sizlere sormak istedim nasıl sizce durumlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazık ki gayet iyi değil başka bir doktor da görsünArkadaşlar eşim sperm testi verdi sonuç bu doktor gayet iyi olduğunu açıkladı bide sizlere sormak istedim nasıl sizce durumlar
Eki Görüntüle 2936893
Morfoloji baya kötü 1 çıkmış. Minimum 4 olmalıArkadaşlar eşim sperm testi verdi sonuç bu doktor gayet iyi olduğunu açıkladı bide sizlere sormak istedim nasıl sizce durumlar
Eki Görüntüle 2936893
Size tavsiyem varikosel var mı yoksa genetik mi bu morfoloji kötülüğü araştırabilirsiniz. Androloji bölümleri daha iyi ilgilenirArkadaşlar eşim sperm testi verdi sonuç bu doktor gayet iyi olduğunu açıkladı bide sizlere sormak istedim nasıl sizce durumlar
Eki Görüntüle 2936893
Doktorun yanında bende vardım ilk sorduğum soru da oydu açıkçası neden diye gittiğimiz hastanede normal sonucu 1 veya 2 çıkıyormuş siz oraya bakmayın dedi evet normalde 4 dür dedi ama bizim hastanemizde normal değerdir tüm hastalarımıza bunu söyleriz dedi başka bir hastaneye gitsen 4 ve üzeri çıkar o sonuç dediMorfoloji kötü bence. Genelde 4 ve üzeri olması istenir.
Bir önceki yazımda da arkadaşıma söyledim normal değer o hastane de 1 diye geçiyormuş sizin değeriniz normal dedi yAni şöyle söyleyim dedi 4 eşittir 1 bizim için dedi 2 çıkıyorsa 2 katıdır dedi normal olduğunu söyledi amaMorfoloji baya kötü 1 çıkmış. Minimum 4 olmalı
O zaman başka hastaneye de gidin. Nasıl bir cihazmış öyle yüzde 99u anormalili 1 normal ölçebiliyo ama 4 normal ölçemiyo.Doktorun yanında bende vardım ilk sorduğum soru da oydu açıkçası neden diye gittiğimiz hastanede normal sonucu 1 veya 2 çıkıyormuş siz oraya bakmayın dedi evet normalde 4 dür dedi ama bizim hastanemizde normal değerdir tüm hastalarımıza bunu söyleriz dedi başka bir hastaneye gitsen 4 ve üzeri çıkar o sonuç dedi
Canım ama değer aralığı o kadar farklı olması normal mi ki? Sen bu test ile farklı bir hastanede tedaviye başlayacak olsan tüm tedaviniz ona göre planlanacak. Çok mantıklı gelmedi açıklaması doktorunDoktorun yanında bende vardım ilk sorduğum soru da oydu açıkçası neden diye gittiğimiz hastanede normal sonucu 1 veya 2 çıkıyormuş siz oraya bakmayın dedi evet normalde 4 dür dedi ama bizim hastanemizde normal değerdir tüm hastalarımıza bunu söyleriz dedi başka bir hastaneye gitsen 4 ve üzeri çıkar o sonuç dedi
1 eşittir 4 ise %99 hasar diyor bu neye tekabül ediyor? Bence başka merkezde tekrar test yaptırın. Tutarsız bu denklemBir önceki yazımda da arkadaşıma söyledim normal değer o hastane de 1 diye geçiyormuş sizin değeriniz normal dedi yAni şöyle söyleyim dedi 4 eşittir 1 bizim için dedi 2 çıkıyorsa 2 katıdır dedi normal olduğunu söyledi ama
normalMerhabalar eşimin sperm test sonucuna bı bakabilirmisiniz doktor normal olduğunu söylemiş