• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm Testi Yapan Hastane

pinklemonade34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
64
Puanlar
28
İstanbul’da sperm testi yapan hastane biliyor musunuz kızlar Haydarpaşa numuneye gittik.Göztepe şehir hastanesine gittik şürfi kırdara gittik ama çoğu üroloji polikliniği yapmıyor bildiğiniz bir hastane var mı yardımcı okursanız çok sevinirim

İstanbul’da sperm testi yapan hastane biliyor musunuz kızlar Haydarpaşa numuneye gittik.Göztepe şehir hastanesine gittik şürfi kırdara gittik ama çoğu üroloji polikliniği yapmıyor bildiğiniz bir hastane var mı yardımcı okursanız çok sevinirim
Devlet hastanesi olarak Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde üroloji bölümü var orası yapıyor benim eşim de orada yaptırdı. Bir de Esenler Güney hastanesine yakın bir hastane daha var adını unuttum ama hemen aynı sırada bi özel hastane. Orası da yapıyor orada da yaptırmıştık.

Devlet hastanesi olarak Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde üroloji bölümü var orası yapıyor benim eşim de orada yaptırdı. Bir de Esenler Güney hastanesine yakın bir hastane daha var adını unuttum ama hemen aynı sırada bi özel hastane. Orası da yapıyor orada da yaptırmıştık.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Şehir hastanesi basaksehir de ama Nisan 24 verdi acelemiz yok diye aldık ama acelesi varsa özelde yaptırın devlet zaman verilecek

Zeynep kamil ?

Eşim medicalpark ataşehirde verdi. Yatan hasta katından oda tesis ettiler beraber girdik hatta. Ama fiyatı fenaydı 8 bin falandı

Back
X