sonuçlar gayet iyiMerhaba arkadaşlar eşimin sperm testi aranızda bu konularda tecrübeli olan vardir ben hiçbişey anlayamadim üstüne gitmemek adına onada sormak istemiyorum bir sorun görünüyomu yardımcı olursaniz sevinirim
En altta yazilarda biseyler görüldü yazio onlarda normalmi acabasonuçlar gayet iyi
sayı,şekil ve hareket olarak hiç bir sorun görünmüyor
onları tam anlamıyorum ama mühim bişey olacağını düşünmüyorumEn altta yazilarda biseyler görüldü yazio onlarda normalmi acaba
Cok teşekkür ederim saolunonları tam anlamıyorum ama mühim bişey olacağını düşünmüyorum
anladığım kadarıyla eşinizin değerlerinde bi sıkıntı yok
rica ederim.Cok teşekkür ederim saolun
Sigara kullanmiyo ilac vs bisey kullanmadik ilk bebegim asilamayla olmustu simdi ikinci icin 1 sene denedik olmadi doktor istedi oyle yaptirdik dun276 milyon iyi yani. Sigara kullanıyor mu ? Hap vs takviye kullandi mi. Yas kac?
Sigara kullanmiyo ilac vs bisey kullanmadik ilk bebegim asilamayla olmustu simdi ikinci icin 1 sene denedik olmadi doktor istedi oyle yaptirdik dun
Merhabalar oncelikle umarim hayirli sonuclar alirsiniz bi sorum var size 1 yildir deneme sonucu gebelik elde edemedim bugun hastaneye gittim artik esim yarin sperm testi vericek yarin iliskisiz 6.gun olucak 3 gun yaziyo verdikleri kagitta sorun olurmu sizceMerhaba arkadaşlar eşimin sperm testi aranızda bu konularda tecrübeli olan vardir ben hiçbişey anlayamadim üstüne gitmemek adına onada sormak istemiyorum bir sorun görünüyomu yardımcı olursaniz sevinirim
Mesajinizi yeni gordum kusura bakmayın genelde en uygun aralik en az 3 en fazla 5 gundur yani 3. Ve 5. Gun arasinda yapılabilir bizim 4.gündü uzun olmasi sonucu degistirebilir sayi ve kalite acısından eger sonucda olumsuz bisey cikarsa umutsuzluga kapılmayın sure uzun oldugu icin oyle çıkmıştır ama guzel cikarsa sorun yok hayırlı sonuclar alırsınız insaAllahMerhabalar oncelikle umarim hayirli sonuclar alirsiniz bi sorum var size 1 yildir deneme sonucu gebelik elde edemedim bugun hastaneye gittim artik esim yarin sperm testi vericek yarin iliskisiz 6.gun olucak 3 gun yaziyo verdikleri kagitta sorun olurmu sizce
Tesekkur ederim allah razi olsun. Bugun verdik ozelde ama hic inanmadim 10 dakikada doktorun yaninda cikti sonuc kafamizi karistirdiMesajinizi yeni gordum kusura bakmayın genelde en uygun aralik en az 3 en fazla 5 gundur yani 3. Ve 5. Gun arasinda yapılabilir bizim 4.gündü uzun olmasi sonucu degistirebilir sayi ve kalite acısından eger sonucda olumsuz bisey cikarsa umutsuzluga kapılmayın sure uzun oldugu icin oyle çıkmıştır ama guzel cikarsa sorun yok hayırlı sonuclar alırsınız insaAllah
Yani 10 dakikada sonuç çıktığını hic duymamıştim ama belki yapan yerler vardirTesekkur ederim allah razi olsun. Bugun verdik ozelde ama hic inanmadim 10 dakikada doktorun yaninda cikti sonuc kafamizi karistirdi
Kesinlikle inanmadim sonradan baska ozel hastaneyi aradim yaptircak gibi 2.gun anca cikar dedi fiyatida yari parasiydiYani 10 dakikada sonuç çıktığını hic duymamıştim ama belki yapan yerler vardir
Ilgincmis yani 10 dakikada çıkması acaba baska biseyemi bakti desem bilemedim vallaKesinlikle inanmadim sonradan baska ozel hastaneyi aradim yaptircak gibi 2.gun anca cikar dedi fiyatida yari parasiydi
Benim esim saglik calisani kendi hastanesinde yaptırdı ertesi gun aldı sonucuKesinlikle inanmadim sonradan baska ozel hastaneyi aradim yaptircak gibi 2.gun anca cikar dedi fiyatida yari parasiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?