Sperm testi yorumu

tubiikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
686
218
33
Kızlar eşimin testini yorumlar mısınız bu sonuçlarla tüp bebekte başarılı olan oldu mu destek bekliyorum

Eklentiler

• IMG_1487.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba benim eşimde de aynı sorun vardı ve Doktor tüp bebek için bir tane canlı sperm olması yeterli demişti. Ve bizim oluşan embriyolarımız 5AA kalitede idi. Ki embriyo da en kaliteli odur o yüzden lütfen kendisi sıkıntı yaratmayın.

Sizin tuttu mu peki ? Ama bizim sanırım hem sayı çok az hemde çoğu yapısı bozuk aşagıda yazmışlar ya pean head sperm fazlalağı var diye acaba uygun sperm illa bulunur mu bu sayı ile tüp bebek için

Tüp bebekte tabiki ihtimal vardır eşiniz sigara alkol kullanıyorsa bunu bıraksın ve takviye alın
Aynı zamanda tüp bebekte biraz nasip sayısı daha düşüklerin ilkte sonucu daha iyi olanların 3.4.de tutuyo bazen
O da bi nasip
Aynı şeyi yaşıyoruz ve bizim sayısı daha düşük

Tüp bebek denediniz mi peki ?
Eşim alkol kullanmıyor ama sigarayı bi türlü bırakamadı
Siz hangi takviyeleri önerirsiniz

Tüp bebek denediniz mi peki ?
Eşim alkol kullanmıyor ama sigarayı bi türlü bırakamadı
Siz hangi takviyeleri önerirsiniz
Birkaç ay sonra deneyeceğiz.
Ben bir şey öneremem bilir kişi asla değilim biz my force diye bi vitamin kullandık eşimle beraber bende içtim. Bende pkos var regl bozukluğu vardı o düzene girdim 3-4 aydır daha sonra muz bitter çikolata fındık fıstık ceviz tabi hepxi çiğ olsun bunları tüketti eşim ama bizim sperm sayımız 1milyondan daha az o yüzden mecbur tüp bebek deneyeceğiz

Anladım inşallah ilk denemenizde tutar zorlamadan
Benim eşimde 6 aydır ilaç kullandı daha azdı o ilaçlardan sonra yükseldi ama istenilen gibi değil yinede
Bu ay sonu tüp bebeğe başlayacağız inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende sabahları keçiboynuzu özü veriyordum sadece bitter çikolatayı bende duydum onları da alıcam
Zaten bir spermin olgunlaşması oluşumu sanırım 72 gün sürüyormuş

Kaç yıllık evlisiniz daha önce aşılama vs denediniz mi? İlk tüp bebeği devlete mi gideceksiniz. Nasıl oluyo o işler hiç bilmiyorum doktorun mu yönlendirmesi lazım acaba

Kaç yıllık evlisiniz daha önce aşılama vs denediniz mi? İlk tüp bebeği devlete mi gideceksiniz. Nasıl oluyo o işler hiç bilmiyorum doktorun mu yönlendirmesi lazım acaba
Ben 2 yıllık evliyim
Daha önce hiç aşılama vs denemedim
2 yıldır korunmasız ilişki de hiç tutmadı
Tüp bebeğe bahçeciye gidiyoruz
Devletteki lab. Hiç güvenmedim eşim 3 kez test verdi numune az dediler sayım bile yapmadılar sonra ameliyat olmadan olmaz dediler bizde garantiye alalım dedik ama aşırı maliyetli
Üroloji ye gittik biz önce 3 4 doktora hepsi ameliyat dedi tüp bebek bile tutmaz dedi sonra tüp bebek merkezine gittik bizi yönlendirdiler önce spermleri düzeltelim yeterli sayıya geldiğinde tüp bebek yapalım dediler o şekilde oldu bizim bu ayın sonunda başlayacağız işte 6 aylık tedavi yeterli dedi eşime doktor daha fazla artmaz artık dedi i

Zaten notlarda da imsi için uygun spermler bulunduğunu yazmışlar pinhead spermlerin olması birşey ifade etmiyor zaten en iyileri seçiliyor imsi ile. Bence telaşlanmayın tüp bebek ile gayet güzel embriyolarınız olabilir.

Öyle mi çok teşekkür ederim çoğu pinhead olunca acaba bulunmama durumu olur mu diye çok korkmuştum

Tedaviden önce sperm kaçtı bizim 250bindi test verdim eşim 3 ay sonra ama sayısını vermediler
Spermler kaç sayıdan azsa tüp bebek olmuyo acaba öyle bir şey var mı

Bende 1 yıllık evliyim bizde ilk günden beri istiyoruz. Aynı zamanda bende de kist var sende kist vs var mı?

Bu arada eşinize nasıl bir tedavi uygulandı sizinde önce binlerde miydi şuan 3milyon?
Bahçeci ne kadar bende orayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…