Sperm testi

elifsenaelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
62
14
3
26
Kızlar sperm testi sonuçları bugün çıktı doktora göstermedik henüz anlayan var mı yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• 05a745ff-5dfb-4e56-84f2-1c8fab798174.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 135
Genel olarak gebelik için sıkıntı oluşturabilecek bir durum mu çünkü ben de Pcos tedavisi görüyorum
Ama tabi ne kadar yüksek o kadar ii bize proxedplus diye bı ilaç verdi yerle bir etti bizimkini kimine faydası olmamış kimine olmamış bizde maf etti öyle birşey verirse araştır ona göre al

Ama tabi ne kadar yüksek o kadar ii bize proxedplus diye bı ilaç verdi yerle bir etti bizimkini kimine faydası olmamış kimine olmamış bizde maf etti öyle birşey verirse araştır ona göre al
Tamamdır teşekkür ederim sonuçlara göre bir tedavi gerekirse bitkisel şeyler kullanmayı düşünüyorum en azından kötü sonuçları yok

Tamamdır teşekkür ederim sonuçlara göre bir tedavi gerekirse bitkisel şeyler kullanmayı düşünüyorum en azından kötü sonuçları yok
Benim eşimin morfoloji 1 di doktor bizi direk tüp Bebek dedi ileri hızı sayısı az di sonra bitkisel karışım ile 7 ayda morfoloji 1 den 7 bucuga çıktı ve ben o bitkisel karışım sayesinde olumlu sonuç aldım çok şükür inşallah gerek kalmadan doktor çok iyi derde olumlu sonuçlar alırsın

Maşallah çok sevindim senin adına
Ben bir yıllık evliyıim dokuz aydır korunmasız ilişkide bebeğim yok son iki ayım da Pcos teşhisi tedavisi ile geçti Allah yardımcımız olsun senin var mı bebeğin

Maşallah çok sevindim senin adına
Ben bir yıllık evliyıim dokuz aydır korunmasız ilişkide bebeğim yok son iki ayım da Pcos teşhisi tedavisi ile geçti Allah yardımcımız olsun senin var mı bebeğin
Amin canım zor bir süreç rabbim isteyen herkese versin anne baba olmayı hak eden herkese versin. 2 gün önce işte pazartesi gittim 6 haftalık 23 nde gidip kalp atışı duyulcak dedi hayırlısı ile inşallah güzel sağ salim kucağıma alırım ve isteyen herse rabbim nasip etsin

Ne kullandı eşiniz bitkisel karışım olarak

Amin inşallah sen de em sağlıklı şekilde bebeğini alırsın kucağına canım

Merhaba eşimin sperm testin sonucuna bakar mısınız gebelik isteğimiz var 4 ay denedik düşük yaptıktan sonra fakat halen olmadı

Eklentiler

• 557b5686-99d7-4662-90c1-8368bba3f3b1.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…