Ya okadar yoruldum bazı insanlar yok o doktor ilgisiz diyorlar bizde geçen sene sonlarinda gitmistik o hastneye rahim filminde kaldık ordada rahim filmini taa 1 sene sonraya veriyorlar bizde dedik özelde çekelim ama bir türlü para sıkıntısından dolayi özelde gidemedik kaldı yani öyle devam edemedik testlerimizi tamamlamyama kafam okşar karisikki şöyle hakkiyla işini yapan bir doktor bulamiyoruz böyle şeylere de yeni yeni giriyoruz etrafimizda tecrübesi olanda yok hiç napacagim inan bilmiyorum
Canım işte kendin koşturacaksın.
Bende seninle aynı durumdayım nerdeyse 2 sene olacak çocuk sahibi olamadık bir türlü.
6. Aydan sonra sperm testi yaptırdık ne hikmetse orda çok süper çıktı herşey.
Sorun bende demek ki diye kurcalatmadığım yer kalmadı kendimde o mu var bu mu var diye 1.5 senedir.
İki kez aşılama yaptırdım tutmadı en son eşim fakültede sperm testi verdi orda morfoloji 1 çıktı çıkınca şüpheye düştük gene kimse uyarmadı morfoloji sıkıntılı diye.
Kendimiz iyi bi ürolog bulduk özelde ona baştan muayene oldu eşim tekrar bi
tüp bebek merkezinde test verdik gene morfoloji 1 çıktı mesela %99 etkiler dendi.
1.5 snee sonra çözebildik sorunu.
Belki şimdiye kadar söylense düzelecekti bilmiyorum herşeyde var bir hayır.
Çevrede kimseden bi fayda bekleme zaten herkesin sorunu bir değil.
Baştan muayene oldun biriniz iyi bir ürolojiye gidin sende kadın doğuma git herşeye bakılmasını istiyorum de hormon ultrason amh.
Eşinin tüm testleri yapılsın sonra rahim filme çektirirsin.
Ben salak gibi boşu boşuna rahim filmi çektirdim bişet de çıkmadı