- 30 Ocak 2025
- 186
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Kızlar sperm testinde ileri hareket % si düşük ancak sperm sayısı iyiyse önemli olan totaldeki ileri hareketli sperm midir ? Bilen var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gelecek cevaplari bekliyorum bizimkide normalden biraz düşükmüş ama sorun degil demisti doktorum sayisi ve morfoloji iyiydiKızlar sperm testinde ileri hareket % si düşük ancak sperm sayısı iyiyse önemli olan totaldeki ileri hareketli sperm midir ? Bilen var mı acaba
Tup bebek yaptiracaksaniz sorun degil.Kızlar sperm testinde ileri hareket % si düşük ancak sperm sayısı iyiyse önemli olan totaldeki ileri hareketli sperm midir ? Bilen var mı acaba
Başka bir ürolojiye daha görünün.Değerlerinizi bilmiyorum ama eşime de öyle dediler doğal yoldan olur falan diye 1 sene zaman kaybettik. Eşimde meğer varikosel varmış. Tek doktorla sınırlı kalmamak gerek.bizimde sayı iyiydi ileri hareket düşüktüBende gelecek cevaplari bekliyorum bizimkide normalden biraz düşükmüş ama sorun degil demisti doktorum sayisi ve morfoloji iyiydi
Varikosel nasıl teshis ediliyor. 2 ayrı doktorda test vermistik biz doktorlar aşırı ilgisiz iyi bir doktor bulmak zor gercekten tedaviyi biraktik ama yine duramiyorum arastiriyorumBaşka bir ürolojiye daha görünün.Değerlerinizi bilmiyorum ama eşime de öyle dediler doğal yoldan olur falan diye 1 sene zaman kaybettik. Eşimde meğer varikosel varmış. Tek doktorla sınırlı kalmamak gerek.bizimde sayı iyiydi ileri hareket düşüktü
Spermiyogram verilmi mi test? Bu da sadece yeterli olmuyor.ultrasonla da bakılması gerek erkeğe.Bizi sadece spermiyograma bakarak yanılttı.Böyle de olur çocuğunuz dedi.Ayrıca size tavsiyem kendinize de iyice baktırın.Bana da hep iyi durumun dediler ki tamam doğru da ama benim yumurtalık rezervim azalmış.mesela reglin 2.günü gidip yumurtalarınızı saydırın vajinal ultrasonda.Doktorlarında iyisine denk gelmek mucize.Ürolojiden de mutlaka ultrason isteyin eşiniz için spermiyogramla birlikte.allah yardımcın olsun canım.Sormak istediğin varsa sor yine.bizi çok oyaladı o salak ürolog.6 ay boş yere takviye kullandır protime men miydi neydi adı eşim kullandı ben protime woman.Ama olmayınca olmuyor yani. Eşimin spermleri ileri yüzmüyordu.Yumurta ile de karşılaşmıyorlardı tüplerdeVarikosel nasıl teshis ediliyor. 2 ayrı doktorda test vermistik biz doktorlar aşırı ilgisiz iyi bir doktor bulmak zor gercekten tedaviyi biraktik ama yine duramiyorum arastiriyorum
Allah razı olsun insallah sonucun pozitif olur hayırlısıyla. Bana yumurtaların kalitesiz dedi ilk doktorum ikinci doktorum spermde sorun olabilir dedi ama farkli hic birsey yapmadan 3 kez tüp bebek denedik yumurtam cok olmasina ragmen embriyolar kalitesiz geliyor 3.güne 5 güne kalmıyor bile. Ne yapmamiz gerektigini soylemiyorlar yada farkli bir tedavi uygulanmiyor sehir hastanesinde yaptirmistim tup bebek. Hangi merkeze gidecegimi bilmiyorum çok yoruldum acikcasiSpermiyogram verilmi mi test? Bu da sadece yeterli olmuyor.ultrasonla da bakılması gerek erkeğe.Bizi sadece spermiyograma bakarak yanılttı.Böyle de olur çocuğunuz dedi.Ayrıca size tavsiyem kendinize de iyice baktırın.Bana da hep iyi durumun dediler ki tamam doğru da ama benim yumurtalık rezervim azalmış.mesela reglin 2.günü gidip yumurtalarınızı saydırın vajinal ultrasonda.Doktorlarında iyisine denk gelmek mucize.Ürolojiden de mutlaka ultrason isteyin eşiniz için spermiyogramla birlikte.allah yardımcın olsun canım.Sormak istediğin varsa sor yine.bizi çok oyaladı o salak ürolog.6 ay boş yere takviye kullandır protime men miydi neydi adı eşim kullandı ben protime woman.Ama olmayınca olmuyor yani. Eşimin spermleri ileri yüzmüyordu.Yumurta ile de karşılaşmıyorlardı tüplerdetüp bebek yaptırdım şimdi sonuç için gün sayıyorum. Aşılama ile falanda hiç zaman kaybetmek istemedim ben ama tabi senin yaşın durumun daha farklıdır belki denersiniz
sevgiyle kalın.İnşallah bir an evvel bebeklerimize kavuşuruz
C cicekligun06 sizinde sorunuza yanıt olur inşallah
Allah yolunu aydınlatsın canım.Yumurtaların kalitesiz ise aydan aya değişiyor o.Bol bol su iç su gerçekten ana maddesi gibi düşün hücrelerimizin.Yeme içmeye çok çok çok dikkat et.Kilon varsa 5 kilo versen bile fark yaratır.Eşinde sperm için seçmece yapmaları gerek.İyisini en hareketlisini.Burda da embriyolog çok önemli.Pes etme. Asla bırakma.Belli bi yaştan sonra zaten yumurtamız da olmayacak.Biz kadınlar olarak zamanımız kısıtlı.Kafanı rahatlat,ruhunu rahatlat.Çevreni dinleme.Çocuk yapsan da,yapmayı istemesende,yapmak isteyip olmasa da,10 tane de doğursan 1 tane de doğursan hayat senin.Kimse senin yolunu yaşamıyor seninle aynı sınavı vermiyor.Ben bu işe girdiğimden beri stresin en önemli etken olduğunu gördüm.Allah razı olsun insallah sonucun pozitif olur hayırlısıyla. Bana yumurtaların kalitesiz dedi ilk doktorum ikinci doktorum spermde sorun olabilir dedi ama farkli hic birsey yapmadan 3 kez tüp bebek denedik yumurtam cok olmasina ragmen embriyolar kalitesiz geliyor 3.güne 5 güne kalmıyor bile. Ne yapmamiz gerektigini soylemiyorlar yada farkli bir tedavi uygulanmiyor sehir hastanesinde yaptirmistim tup bebek. Hangi merkeze gidecegimi bilmiyorum çok yoruldum acikcasi
Allahtan suyu seviyorum bol iciyorum yediklerime bu ara pek dikkat etmiyorum ama edicem labaratuari iyi bir yer bulup tekrar deneme niyetim var daha hazirlikli baslayacagim bu defa çok tesekkur ederim tavsiyelerin icin hakkimizda hayirlisi olur insallahAllah yolunu aydınlatsın canım.Yumurtaların kalitesiz ise aydan aya değişiyor o.Bol bol su iç su gerçekten ana maddesi gibi düşün hücrelerimizin.Yeme içmeye çok çok çok dikkat et.Kilon varsa 5 kilo versen bile fark yaratır.Eşinde sperm için seçmece yapmaları gerek.İyisini en hareketlisini.Burda da embriyolog çok önemli.Pes etme. Asla bırakma.Belli bi yaştan sonra zaten yumurtamız da olmayacak.Biz kadınlar olarak zamanımız kısıtlı.Kafanı rahatlat,ruhunu rahatlat.Çevreni dinleme.Çocuk yapsan da,yapmayı istemesende,yapmak isteyip olmasa da,10 tane de doğursan 1 tane de doğursan hayat senin.Kimse senin yolunu yaşamıyor seninle aynı sınavı vermiyor.Ben bu işe girdiğimden beri stresin en önemli etken olduğunu gördüm.
Kalitesiz yumurta için araştır yeme içme düzeni oluştur.Benim kasımdaki Opu işlemimde 3 yumurts çıktı 3ü de döllendi.donduruldu.Sigara içiyorum iki günde bir paket.Ama o ay çok dikkat ettim.Bol su,avakado,yumurta,sebzr yemekleri falan yani o ay aşırı dikkat ettim.
İkinci opude aralıktaydı.o kadar dikkat etmedim.Su mesela en pişman olduğum onu içmeye özen göstermedim.6 tane toplandı 2 si 3.günde donduruldu. 3te 3 yapmak nerde 6da 2 yapmak nerde. Anladım ki aydan aya bile değişiyor dolu yumurta,kaliteli yumurta.
Size sıkı sıkı sarılıyorum.İnşallah bir an evvel emeklerimizin karşılığını alırızaminnnn
![]()