- 2 Temmuz 2023
- 1.428
- 973
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizperisii
-
Etkilemez olur mu hiç.. Eşim ilk hastanede stres ortamında ufacık bir odada vermiş adamda hiç sperm çıkmadı testte o derece etkiliyor. İkinci hastanede 10m sperm çıkmıştı.Merhabalar sperm testi morfoloji bir hastanede %5ken, başka yerde %1 çıkması normal mi, başlıktaki gibi bir durum bunu etkilemiş midir acaba
Ay çok teşekkür ederim,Etkilemez olur mu hiç.. Eşim ilk hastanede stres ortamında ufacık bir odada vermiş adamda hiç sperm çıkmadı testte o derece etkiliyor. İkinci hastanede 10m sperm çıkmıştı.
Evet ne kadar güvenilir bilinmez bizde ilk testte hiç çıkmayınca adamcağız kahrolmuştu. Sonra ikincide en azından çıktı sayısı az olsada rahatladı sonraAy çok teşekkür ederim,eşim de aşırı streslendi böyle durumlarda çok zor yapabiliyor çok moralimiz bozuldu, tam ereksiyon bile olamamış galiba. Öyleyse diğer hastane testlerine güvenmemi miyiz bilemedim ve çok korkuyorum
Şükür gerçekten stres ve o an verememe baya etkiliyor demekki. Biz tüp bebeğe başladık o yüzden bu sonucu görünce şok oldum. Ama eşi en başta zaten düzgün veremediğini dile getirmişti. İnşallah sorunsuz geçeriz bu aşamalardan bir an önceEvet ne kadar güvenilir bilinmez bizde ilk testte hiç çıkmayınca adamcağız kahrolmuştu. Sonra ikincide en azından çıktı sayısı az olsada rahatladı sonra
Bazı yerler hücreleride sperm olarak sayıyor diye biliyorum. Hastanenin referans aralıklarına bakmak lazım. Ama stres cok etkiliyor. Başka bir yerde daha test verin. Tüp bebek merkezlerinde özel odalarda test veriliyor. Bazı özel hastanelerde de özel oda var. Sorun öyle verin. Eşim ilk test verdiğinde al bu kutuyu tuvalete git orada yap demişlerdi.Şükür gerçekten stres ve o an verememe baya etkiliyor demekki. Biz tüp bebeğe başladık o yüzden bu sonucu görünce şok oldum. Ama eşi en başta zaten düzgün veremediğini dile getirmişti. İnşallah sorunsuz geçeriz bu aşamalardan bir an önce
Eşim 2 farklı şehirde 2 farklı hastanede test vermişti ve drlar ikisine bakarak ikisi de yakınsa ortalama bu şekilde dediler değerleri çok iyiydiBazı yerler hücreleride sperm olarak sayıyor diye biliyorum. Hastanenin referans aralıklarına bakmak lazım. Ama stres cok etkiliyor. Başka bir yerde daha test verin. Tüp bebek merkezlerinde özel odalarda test veriliyor. Bazı özel hastanelerde de özel oda var. Sorun öyle verin. Eşim ilk test verdiğinde al bu kutuyu tuvalete git orada yap demişlerdi.
Bizde aşılama sürecinde bu olay başımıza gelmişti sonuç bizimde tüp bebekle bitti. Hepimizin başından gelip geçiyor kolaylıklar diliyorum sürecinizdeŞükür gerçekten stres ve o an verememe baya etkiliyor demekki. Biz tüp bebeğe başladık o yüzden bu sonucu görünce şok oldum. Ama eşi en başta zaten düzgün veremediğini dile getirmişti. İnşallah sorunsuz geçeriz bu aşamalardan bir an önce
Kaygılanmayın kullandığı ilaç varsa belki önce morfolojip bozup sonradan yeniliyordur. Hormonlar bile stresten etkileniyor. En sağlıklı bilgiyi doktorunuzdan alırsınız. Belki gerçekten morfoloji kötüleşmiştir. Bir arkadaşımın çocuğu olmasına rağmen 2.cocugu olmadı eşi test verdi hep sperm sayısı 0 cıktı mesela. Dönem dönem erkek vücudu kafayı yiyor sanırımEşim 2 farklı şehirde 2 farklı hastanede test vermişti ve drlar ikisine bakarak ikisi de yakınsa ortalama bu şekilde dediler değerleri çok iyiydiancak gittiğimiz klinik özel bir odadaydı ancak eşim hiç veremedi çıktı sonra dolaşıp tekrar geldik tekrar isteksiz olarak gitti ve geldiğinde zar zor yapabildiğini söyledi çok stresli ve uykusuzdu bir de. Değerleri berbat çıktı morfoloji 1 çıkmış, normalde 5 ti mesela. İleri hareketlilik 0 çıkmış, normalde 35 falandı. Bu kadar kötü çıkmasına başta çok üzüldüm ama dr ile daha görüşmedik zaten eşim de veremediğini dile getirdi inşallah sorun yoktur kaygılandırdı bizleri yine de
Çok teşekkür ederim umarım sizin de süreciniz çok güzel sonuçlanmıştırBizde aşılama sürecinde bu olay başımıza gelmişti sonuç bizimde tüp bebekle bitti. Hepimizin başından gelip geçiyor kolaylıklar diliyorum sürecinizde
Evet evet bir bakalım artık kendi sıkıntılarımız bitti erkeklerinki başladı bir deKaygılanmayın kullandığı ilaç varsa belki önce morfolojip bozup sonradan yeniliyordur. Hormonlar bile stresten etkileniyor. En sağlıklı bilgiyi doktorunuzdan alırsınız. Belki gerçekten morfoloji kötüleşmiştir. Bir arkadaşımın çocuğu olmasına rağmen 2.cocugu olmadı eşi test verdi hep sperm sayısı 0 cıktı mesela. Dönem dönem erkek vücudu kafayı yiyor sanırım
Çok şükür canım 16 aylık olduk bileÇok teşekkür ederim umarım sizin de süreciniz çok güzel sonuçlanmıştır
Çok şükür canım 16 aylık olduk bile
Amin canımmaşallah yaa Allahım uzun ömürler versin sizlere bağışlasın inşallah ben ve benim gibi insanlara da sağlıklı hayırlı evlat versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?