- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sıkıntı yok gayet güzel ne kadarlık evlisiniz?Anlayan yokmuu acabaa
Ayy gerçekten mini çok mutlu oldumSonuçlarınız güzel maşallah
1 bucuk yıl oldu 2 ye doğru gidiyoruz inşallahBi sıkıntı yok gayet güzel ne kadarlık evlisiniz?
Her şey güzel çıkmış bi sıkıntı yok canım
Evet maşallah canım :)Ayy gerçekten mini çok mutlu oldum
Siz muayene oldunuz mu1 bucuk yıl oldu 2 ye doğru gidiyoruz inşallah
Evet benimde rahimin yumurtalıkların çok iyi bı problem çıkmadı ama 1 buçuk yıldır olmuyorSiz muayene oldunuz mu
He o zaman sorun yok olur inşallahEvet benimde rahimin yumurtalıkların çok iyi bı problem çıkmadı ama 1 buçuk yıldır olmuyor
Evet ikimizde de sorun yok üstümdeen büyük bir yük kalktı çok şükür bu ay soğan kürüne basliycam adetimin ilk günü bakalımHe o zaman sorun yok olur inşallah
Evet yaşım küçük stres çok yapıyorum aşırı hemde atamıyorum stresi üstümdenAnladığım kadarıyla yaşın küçük. Bence stres etkiliyor seni, üstüne düşmemelisin bu kadar. Her şey yolundaysa zaten bırak kendiliğinden olucaktjru
Kendine oyalanıcak bi şeyler bul. Çoğu kişi unutunca hamilelik isteğini hamile kalıyor. Hayırlısını dile kısa zamanda olucaktjrEvet yaşım küçük stres çok yapıyorum aşırı hemde atamıyorum stresi üstümden
Kendine oyalanıcak bi şeyler bul. Çoğu kişi unutunca hamilelik isteğini hamile kalıyor. Hayırlısını dile kısa zamanda olucaktjr