- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerleriniz cok güzel maşallah bi sorun yok ama mağdem 2,5 senedir olmuyor sizde sorun yoksa eger eşinize başka testler yapılması gerekKizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...
Sorun gözükmüyor mu?Degerleriniz cok güzel maşallah bi sorun yok ama mağdem 2,5 senedir olmuyor sizde sorun yoksa eger eşinize başka testler yapılması gerek
Bizim doktorumuz hersey normal olsa bile dna da hasar olabilir ve sperm cıksa bile hasarlı olan dna onu ya döllleyemez yada döllese bile dış gebelik olur dedi dış gebelik falan yaşadın mı hiç?hatta eğer dna da hasar varsa tüp bebek bile tutmazmıs.bizde de dna hasarı cıktı %29 bunun en fazla %15 olması gerekirmiş şuan ilaçla tedavimiz başladı.dna hasar testini bazı lap.da yapılıyor özellikle ank ve ist daSorun gözükmüyor mu?
Bendede hic bir sorun yok canim..
Esime baska ne gibi testler yapilmasi gerekiyor?
Himm anladim canim. Bilmiyorum doktor bana hic boyle seylerden bahsetmedi.. Dis gebelik yasamadim hicBizim doktorumuz hersey normal olsa bile dna da hasar olabilir ve sperm cıksa bile hasarlı olan dna onu ya döllleyemez yada döllese bile dış gebelik olur dedi dış gebelik falan yaşadın mı hiç?hatta eğer dna da hasar varsa tüp bebek bile tutmazmıs.bizde de dna hasarı cıktı %29 bunun en fazla %15 olması gerekirmiş şuan ilaçla tedavimiz başladı.dna hasar testini bazı lap.da yapılıyor özellikle ank ve ist da
Bakalım drunuz ne dicek ama aklında olsun bu sölediklerimHimm anladim canim. Bilmiyorum doktor bana hic boyle seylerden bahsetmedi.. Dis gebelik yasamadim hic
Sagol cnm tesekkur ederim. Siz ne kadardir istiyosunuzBakalım drunuz ne dicek ama aklında olsun bu sölediklerim
Biz 5 aydır ugrasıyoruz iyiki erken farkettik dr a gittik bi kaç ay sonuc alamadık dr değiştik yeni dr umuzla tedavimiz başlayalı 2 hafta oldu ama 6 aylık bi tedavi öngördü drumuzSagol cnm tesekkur ederim. Siz ne kadardir istiyosunuz
Hiim anladim canim.. Rabbim cok fazla aratmasın insallahhBiz 5 aydır ugrasıyoruz iyiki erken farkettik dr a gittik bi kaç ay sonuc alamadık dr değiştik yeni dr umuzla tedavimiz başlayalı 2 hafta oldu ama 6 aylık bi tedavi öngördü drumuz
MorKizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...
Kizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Morfoloji %40in üzeride olmalı canım sizin %6Kizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Tam emin değilim öyle okumuştum bı yerden benim eşimin %60 çıkmıştı morfoloji sanki sizin onda sıkıntı var gibi diğer herşey gayet güzelMor
Morfoloji %40in üzeride olmalı canım sizin %6
Canim o bahsettigin kruger testine göre bence. Bu who testi. Farkettiysen mirfoloji sınır %4 diyo ve bizimkisi %6Tam emin değilim öyle okumuştum bı yerden benim eşimin %60 çıkmıştı morfoloji sanki sizin onda sıkıntı var gibi diğer herşey gayet güzel
Merhaba, eşinizn sonuçları çok iyi bir sorun yok. Benim eşimin de değerleri çok iyi ama 2 yıldır gebelik oluşmadı. Biz de sperm DNA hasarından şüphelendik o testi yaptıracağız. Size de tavsiye ederim. DNA hasarı varsa tüp aşılama bile olmuyormuş..Kizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Biz 5 aydır ugrasıyoruz iyiki erken farkettik dr a gittik bi kaç ay sonuc alamadık dr değiştik yeni dr umuzla tedavimiz başlayalı 2 hafta oldu ama 6 aylık bi tedavi öngördü drumuz
Mor
Ya ilk defa sizden duyuyorum bunlari. O dna testi yine ayni sekilde mi yapiliyor acabaMerhaba, eşinizn sonuçları çok iyi bir sorun yok. Benim eşimin de değerleri çok iyi ama 2 yıldır gebelik oluşmadı. Biz de sperm DNA hasarından şüphelendik o testi yaptıracağız. Size de tavsiye ederim. DNA hasarı varsa tüp aşılama bile olmuyormuş..
Ya ilk defa sizden duyuyorum bunlari. O dna testi yine ayni sekilde mi yapiliyor acaba
Sizin dediğiniz farklı kritere göre %40 üzerinde olması lazim. Burdaki referansa baktıgınızda %4 ten yukarısı yeterli sayılıyor..Mor
6 ay olmadı ben şüphelendim eşime test yaptırdım sonuclar kötüydü toplam sayımız azdı gittiğim dr beni mutlu etmedi drumuzu değistim yeni dr ile tedavimiz başlayalı 2 hafta oldu cnmSiz nasıl fark ettiniz canım? Eşinin değerleri iyi mıydı?