• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm testinden anlayanlar ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Refik-i hayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
1.270
985
123
Kizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-12-14-44-32-1.webp
    Screenshot_2017-08-12-14-44-32-1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 278
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...
Degerleriniz cok güzel maşallah bi sorun yok ama mağdem 2,5 senedir olmuyor sizde sorun yoksa eger eşinize başka testler yapılması gerek

Sorun gözükmüyor mu?
Bendede hic bir sorun yok canim..
Esime baska ne gibi testler yapilmasi gerekiyor?
Bizim doktorumuz hersey normal olsa bile dna da hasar olabilir ve sperm cıksa bile hasarlı olan dna onu ya döllleyemez yada döllese bile dış gebelik olur dedi dış gebelik falan yaşadın mı hiç?hatta eğer dna da hasar varsa tüp bebek bile tutmazmıs.bizde de dna hasarı cıktı %29 bunun en fazla %15 olması gerekirmiş şuan ilaçla tedavimiz başladı.dna hasar testini bazı lap.da yapılıyor özellikle ank ve ist da

Bizim doktorumuz hersey normal olsa bile dna da hasar olabilir ve sperm cıksa bile hasarlı olan dna onu ya döllleyemez yada döllese bile dış gebelik olur dedi dış gebelik falan yaşadın mı hiç?hatta eğer dna da hasar varsa tüp bebek bile tutmazmıs.bizde de dna hasarı cıktı %29 bunun en fazla %15 olması gerekirmiş şuan ilaçla tedavimiz başladı.dna hasar testini bazı lap.da yapılıyor özellikle ank ve ist da
Himm anladim canim. Bilmiyorum doktor bana hic boyle seylerden bahsetmedi.. Dis gebelik yasamadim hic

Mor

Morfoloji %40in üzeride olmalı canım sizin %6

Merhaba, eşinizn sonuçları çok iyi bir sorun yok. Benim eşimin de değerleri çok iyi ama 2 yıldır gebelik oluşmadı. Biz de sperm DNA hasarından şüphelendik o testi yaptıracağız. Size de tavsiye ederim. DNA hasarı varsa tüp aşılama bile olmuyormuş..

Merhaba, eşinizn sonuçları çok iyi bir sorun yok. Benim eşimin de değerleri çok iyi ama 2 yıldır gebelik oluşmadı. Biz de sperm DNA hasarından şüphelendik o testi yaptıracağız. Size de tavsiye ederim. DNA hasarı varsa tüp aşılama bile olmuyormuş..
Ya ilk defa sizden duyuyorum bunlari. O dna testi yine ayni sekilde mi yapiliyor acaba

Ya ilk defa sizden duyuyorum bunlari. O dna testi yine ayni sekilde mi yapiliyor acaba

Sorma, ben de kk'da duydum ilk defa. Henüz yaptırmadım yarın tatile çıkıyoruz vaktimiz yok, nasıl yapılır bilmiyorum ben bir de her yerde güvenilir sonuç çıkmıyormuş sanırım. Kaan Aydos internet sitesinde araştır canım bizim gibi sorunu olmayıp hasar çıkan ve doğal yoldan gebe kalan örnekler var. Sizin hikayeniz nedir? Sende bir sorun var mı hiç tedavi denediniz mi?

Back
X