- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi Refik-i hayat
evt3 günlük perhizle sperm örneği ile cnm sonuclar 10 günde falan cıkıoYa ilk defa sizden duyuyorum bunlari. O dna testi yine ayni sekilde mi yapiliyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt3 günlük perhizle sperm örneği ile cnm sonuclar 10 günde falan cıkıoYa ilk defa sizden duyuyorum bunlari. O dna testi yine ayni sekilde mi yapiliyor acaba
Bakalım pazartesi doktorumu arayacagim ne diyecek cok merak ediyorum...Sorma, ben de kk'da duydum ilk defa. Henüz yaptırmadım yarın tatile çıkıyoruz vaktimiz yok, nasıl yapılır bilmiyorum ben bir de her yerde güvenilir sonuç çıkmıyormuş sanırım. Kaan Aydos internet sitesinde araştır canım bizim gibi sorunu olmayıp hasar çıkan ve doğal yoldan gebe kalan örnekler var. Sizin hikayeniz nedir? Sende bir sorun var mı hiç tedavi denediniz mi?
Öncelikle üslubunuza dikkat edin....kimsenin bişe uydurduğu yok,buradaki hiçkimse doktor değil herkes anladığı kadar bişeyler yazıyor eğer rahatsız oluyorsan okumazsın kadar...Bilmiyorsanız uydurmayın. Öyle bir şey yok. Krugere göre min %4 olmalı.
Canm bende yarın dr a gidicem kist varmı die baktırcam ultrasonla mı baktırdın yoksa diğer türlümü biraz korkuyorum göbek üstünden ultrasonla baktırsam kist varsa anlaşılırmı sence?Bakalım pazartesi doktorumu arayacagim ne diyecek cok merak ediyorum...
Canım benim hikayem şöyle, 2bucuk sene once evlendik. Evlenir evlenmez hemen hamile kalmak istiyordum. 6Ay denedik olmadi. Sonra doktora gittim prolaktin yani süt hormonlari yüksek cıktı. Doktor ilac verdi ve düsürdük. Ama 1sene oldu hala tık yok. Sonra başka şehre taşındık oraya alış falan derken 1sene hic doktora gitmedim. Yani 2sene cabucak gecmisti. 2.senemde doktora gittim ve bende kist oldugunu ogrendim. 2Ay dogum kontrol hapi kullandim ve kistler eridi cok sukur. Sonrasında 2ay klomen catlama ignesi oldum ve sonuc negatif. Bu ay tekrar klomen kullaniyorum bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cekilcem. Sonra da daha fazla beklememek icin aşılama...
Evet evet farkettim birazdan bi bakıcam bende illa bi sorun var die bakma belki zamanını bekliyordurCanim o bahsettigin kruger testine göre bence. Bu who testi. Farkettiysen mirfoloji sınır %4 diyo ve bizimkisi %6
Ploraktin benimde 52.71 di cnm özelde yaptırmıştım mr istedi doktor adenomdan süpehelendi çok şükür şükür temiz çıktı ve aynı testi devlet hastanesinde yaptırdım 9 çıktı bukadar fark nasıl olur dıye sorduğumda özel hastanede kullanılan cihazdan kaynaklandığını söyledi doktor bu yüzden farklı bi hastanede tekrar yaptır bende dostinex kullandım Hemde bişeyım yokkenBakalım pazartesi doktorumu arayacagim ne diyecek cok merak ediyorum...
Canım benim hikayem şöyle, 2bucuk sene once evlendik. Evlenir evlenmez hemen hamile kalmak istiyordum. 6Ay denedik olmadi. Sonra doktora gittim prolaktin yani süt hormonlari yüksek cıktı. Doktor ilac verdi ve düsürdük. Ama 1sene oldu hala tık yok. Sonra başka şehre taşındık oraya alış falan derken 1sene hic doktora gitmedim. Yani 2sene cabucak gecmisti. 2.senemde doktora gittim ve bende kist oldugunu ogrendim. 2Ay dogum kontrol hapi kullandim ve kistler eridi cok sukur. Sonrasında 2ay klomen catlama ignesi oldum ve sonuc negatif. Bu ay tekrar klomen kullaniyorum bu ayda olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cekilcem. Sonra da daha fazla beklememek icin aşılama...
Canim ben taaa 6aylik evliyken prolaktin yukselti. Simdi 2bucuk senelik evliyim hormon testlerimin hepsi iyi yani bi sorun yok elhamdulillahPloraktin benimde 52.71 di cnm özelde yaptırmıştım mr istedi doktor adenomdan süpehelendi çok şükür şükür temiz çıktı ve aynı testi devlet hastanesinde yaptırdım 9 çıktı bukadar fark nasıl olur dıye sorduğumda özel hastanede kullanılan cihazdan kaynaklandığını söyledi doktor bu yüzden farklı bi hastanede tekrar yaptır bende dostinex kullandım Hemde bişeyım yokken
Gülüm kist sadece alttan muayene ile görünüyor. Bende cok adet gecikmesi yapiyordu 10 gün 15gün. Devlete gittim ultrasondan bakti, bisey yok dedi adet söktürücü verdi.. Sonra dayanamadim özele gittim kadın alttan baktı ve cok ileri derece kist var dedi ilacla erimezse ameliyat dedi. Cok sukur ilacla kayboldu. Ben 6aydir surekli doktora gidiyorum ve surekli beni alttan muayene ediyor. Adetliyken bileCanm bende yarın dr a gidicem kist varmı die baktırcam ultrasonla mı baktırdın yoksa diğer türlümü biraz korkuyorum göbek üstünden ultrasonla baktırsam kist varsa anlaşılırmı sence?
Demekki kaçınılmazGülüm kist sadece alttan muayene ile görünüyor. Bende cok adet gecikmesi yapiyordu 10 gün 15gün. Devlete gittim ultrasondan bakti, bisey yok dedi adet söktürücü verdi.. Sonra dayanamadim özele gittim kadın alttan baktı ve cok ileri derece kist var dedi ilacla erimezse ameliyat dedi. Cok sukur ilacla kayboldu. Ben 6aydir surekli doktora gidiyorum ve surekli beni alttan muayene ediyor. Adetliyken bilealistim artik
Hic tirsma canim bende cok cekiniyordum ama doktorlar o kadar alışmışki artik hic umursamiyo bileDemekki kaçınılmazyaşadığım yerde özel dr yada özel hastane yok yarın eşim başka bi şehre götürcek orda varmıs ona görüncem ama tırsıyorum ne yalan söleyim tşk ederim cvp için
Öncelikle üslubunuza dikkat edin....kimsenin bişe uydurduğu yok,buradaki hiçkimse doktor değil herkes anladığı kadar bişeyler yazıyor eğer rahatsız oluyorsan okumazsın kadar...
Sonuç iyi canım bi sıkıntı yok gibi duruyoKizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...
Sonuç iyi canım bi sıkıntı yok gibi duruyoKizlar 2bucuk yıldır cocuk icin ugrasiyoruz. Esimin sperm sonuclari bu şekilde.
Doktora yetişemedim, pazartesiyi bekleyin dediler. Ben sabredemiyorum.. Anlayan varmi iicnizde? Bi yardimci olsanizz...
Canim ben taaa 6aylik evliyken prolaktin yukselti. Simdi 2bucuk senelik evliyim hormon testlerimin hepsi iyi yani bi sorun yok elhamdulillah
DogBir başkasını yanlış yönlendirmenize göz yumamam.
dogru kısırsın denildi...Bir başkasını yanlış yönlendirmenize göz yumamam.
Dog
dogru kısırsın denildi...
Sikinti yok da benim kocamınki gibi biraz koyu sayi vs az ml e rağmen iyi.aslında bayanlarin rahim sivisinin ph i ve etkileşimine bakilmadikca hep acabalarla dolu olacagiz.asilama ile ölenler asiri koyuluk temizlenir belki.tabi dr a danışmalı bu konuda
Boş konuşuyorsun laf söylemek için yazıyorsun neyi kime ima edicem millet derdiyle uğraşırken bende dahil ona buna göz yummam diyorsun kim sana ne dedide ne olduda göz yummuyorsun....bu topik deki herkesin derdi aynı benim esimde varikosel var 1 yıldır bebek bekliyorum olmuyor sabah eşimin sonuçlarını alicaz ve ona göre ameliyat günü belli olucak ayrıca sperm sayımız coook düşük 14.900 canlı olan 4.900 hızlı hareketli %8 daha sayimmi sence bu kadar sıkıntının içerisinde birine bişe ima edecek durumdamiyim...?Ne kadar ayıp, ima ile dahi olsa bu kelimeyi kullanmanız çok yanlış. Lütfen daha fazla uzatmayın, sizin tarzınız çok sert.
Normal morfoloji %. Kaç olmalı bilgin varmı bende öyle düşündüm fakat bu test farkliymissayiniz ve hareketiniz iyi fakat morfolijiniz cok dusuk. morfoloji yani normal yapili sperm orani normal degerin altinda