- Konu Sahibi Dilandilan
Rahim filmi falan çekilmesin mi . Aşılama deneyebilirsiniz canımbakarım canım 4 yıldır aynı yerimde sayıyorum sanki artık cözüme ulaşmasını istyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmi falan çekilmesin mi . Aşılama deneyebilirsiniz canımbakarım canım 4 yıldır aynı yerimde sayıyorum sanki artık cözüme ulaşmasını istyrm
rahim filmim temiz cıktı canım bir sorn yok tek problem düzenli adet olmamam.Rahim filmi falan çekilmesin mi . Aşılama deneyebilirsiniz canım
Canım tedaviye başlayın bence artık aşılama da aldığın ilaçların etkisi daha sonra da devam ediyormuş olur inş biz de aşılama yaptırıcaz inşrahim filmim temiz cıktı canım bir sorn yok tek problem düzenli adet olmamam.
normal yolla olsaydı coktan olurdu. Şimdi tüp bebek bölümündeki doktora dicem adama ne yapıorsak yapalım yani bırakıcam zaten aşılama yada tüp bebeğe geçer direk. beklemeye bilir.Canım tedaviye başlayın bence artık aşılama da aldığın ilaçların etkisi daha sonra da devam ediyormuş olur inş biz de aşılama yaptırıcaz inş
canim biz 7 ekimde gittik ilk randevuya 8 ekimdede ilaca basladi esim ekimin yumurtlamasi gecmisti zaten kasim olmadi araligin ki tutu cok sukur kasimda tekrr gitmistik 15inde o zaman ikinci degerleri soylediler bu durumda olur dedi urologta kadin dogumdaCanım sizin kaçıncı ayın sonunda oldu bebişbiraz da vakti var allah ne zaman dilerse de biz çok sabırsız davranıyoruz
![]()
canım bız 2 aydır devamlı takviye ıcındeyız yukarda yazdıklarımın harfı harfıne 2 aydır her allahın günü tüketiyo eşim daha son sperm testini yaptırmadık şubat basında yaptırcam onuda. bızde 1 senedır ugrasıoruz ama sperm sorunu oldugunu daha 3 ay once ogrendıkSizin değerleriniz nasıl canm kaç yıldır istiyorsunuz
canım tabikie bekleyin. doktorlar para kazanmak ıcın hemen tüp bebek dyor. ben bu sitenin altını ustune getirdim ne 0 lar yukseldi de hamile kalındı. kaldı ki tüp bebek için bile biraz yükselmesi lazım. o yuzden dediklerımı uygulayın 3 ay kontrol aldında olun sigara alkol kesınlkle yok ve takviylerleSaol canım peki ne yapalım biraz daha mı bekle diyosun bu arada 4 senede hiç hamilelik düşük vs. olmadı.
evet kızlar bizde her aksam hac suyu sıkıyorum 6 7 tane onu içiyor.Kızlar sizlerle paylaşayım benim yaptıklarımı eşimin ileri hızı yüzde 2 yavaş yüzde 3 idi . Morfoloji de yüzde 3 idi . Bunları yaptım şükür hamileyim masallah . Rabbim bebeğime ve bana sağlık versin
Reçeteyi veriyorum . Sizlere de saglikli bebekler diliuotum .
sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak
öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım
akşam supradyn energy focus 1 tane
gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü
bunlari 2 ay kullandi. Ağustos ayında keciboynuzu kürünü bıraktık her gece 5 tane havucu soyuyordum uyumadan içiyordu. Inanın bunları yapmak zor degil bakmayın böyle okuyunca çok gibi durmasına.
aynen doktordda ole demiş hemen sigarayı bırak demiş.canım tabikie bekleyin. doktorlar para kazanmak ıcın hemen tüp bebek dyor. ben bu sitenin altını ustune getirdim ne 0 lar yukseldi de hamile kalındı. kaldı ki tüp bebek için bile biraz yükselmesi lazım. o yuzden dediklerımı uygulayın 3 ay kontrol aldında olun sigara alkol kesınlkle yok ve takviylerle
Canım sizin yavaş hareketli kaç pekicanım sayınız normal.
ileri hareketli sayınız 0 gözüküyor. onun 35 olması gerekiyor çocuk olması için.
ancak sondaki sayfada hazırlık aşamasında ileri hareketlilik yüzde 4 gözüküyor. bu demek oluyo ki ilaçlarla takviyelerle yükselcek.
bizimde sayımız cok yüksek 84 mılyon - ileri hareketli sayımız 0
doktor ilaç verdi ultrason kan tahlili muayene herseye bakıldı. sımdı ilaç ve takviyelerle yükseltıyoruz 2ay oldu 3. ayda test yapıcaz
Canım sizin yavaş hareketli kaç peki
Çok kötü değil bence de inş güzel haberler alırız yakın zamandabizim butun bu takviyelerden once yaptığımız en son ki testimiz.
sayı 127 milyon
ileri hareket 0
yavaş hareket 55
yerinde hareket 8
hareketsiz 37
İnş inşAnladıgım kadarıyla suan bu gruptaki herkesin ileri hız problemi var.
Bunu hep beraber aşalım :)
bence hiç üzülmeyin benim eşiminde öyleydi tedavi oldu ve şimdi değeri 80 milyon şimdi değer yükselebilir keci boynuzu falan içirdim gida takviyesi aldı eğer isterseniz isimlerini söyleyebilirimEki Görüntüle 2566893 Kızlar bakabilir misiniz eşimin sperm testini bugün aldık henüz üroloji doktoru görmedi ama benim doğum doktorum direkt tüp bebek dedi bu kadar ciddi mi gerçekten sizce?
Tabiki tavsiyeleri almak işimize yarar.bence hiç üzülmeyin benim eşiminde öyleydi tedavi oldu ve şimdi değeri 80 milyon şimdi değer yükselebilir keci boynuzu falan içirdim gida takviyesi aldı eğer isterseniz isimlerini söyleyebilirim
Ersağ diye bir organik bir temizlik ürünleri satan bir marka var ve ben ordan maca ve polen aldım her ay sabah akşam kullandı 3ay sonra tekrar doktora gittik ve doktor şok nasıl yukseldi böyle dedi ama bu süreçte fesfuk yemekleri hayatımızdan çıkarttık ve tamamen sağlıklı beslenmeye çalıştık tabi bu süreçte keci boynuzu da her gece yatmadan önce bir kaşık aldlıyordu ve sonuç mükemmel bu ay tekrar gidecez örnek versin son defa bakalım inşallah her şey yolundadırTabiki tavsiyeleri almak işimize yarar.
Inşallah canm inşallahErsağ diye bir organik bir temizlik ürünleri satan bir marka var ve ben ordan maca ve polen aldım her ay sabah akşam kullandı 3ay sonra tekrar doktora gittik ve doktor şok nasıl yukseldi böyle dedi ama bu süreçte fesfuk yemekleri hayatımızdan çıkarttık ve tamamen sağlıklı beslenmeye çalıştık tabi bu süreçte keci boynuzu da her gece yatmadan önce bir kaşık aldlıyordu ve sonuç mükemmel bu ay tekrar gidecez örnek versin son defa bakalım inşallah her şey yolundadır