- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun öncelikle test sonucundan çok bişe anlamadım ama solediginiz ilaci eşim 3 ay içti ve ben şuanda 24 haftalik hamileyim o ilacı mutlaka düzenli kullanın derim yanında takviyelerle tabiki kesinlikle etkisini görürsünüz...Eki Görüntüle 1980761 Sperm testı sonucu boyle olup gebe kalan var mı?doktor proxseed plus verdi ama bi işe yaramadı. Ayrıca testte neden morfolojıye bakılmamıs bilen var mı?? Ya da morfolojının başka adı var mı??Eki Görüntüle 1980764
Saol. Sizede gecmiş olsun. Doktor varıkosel yok dedi elle muayene etti. Ama hazıranada renkli ultrason randevusu var. Ama doktor varıkosel ultrasonda az da olsa cıkar dedi. Bu arada varıkosele at kestanesi vok iyi geliyormuş bi arastır istersenCanım geçmiş olsun hareketlilik düşük biraz bizim yüzde 75 hareketsizdi varikoselden ameliyat oldu şuan yüzde 60 hareketsiz yüzde 40 hareketli keçi boynuzu pekmezi ve caksir suyu kullanıyoruz
1 kere gebe kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Doktor varıkosel yok dedi. Sadece sperm hareketliliği artsın diye proxseed verdi. Kullandık ama fayda göremedik malesefSpermlerin %70 i hareketsiz. %28 i ileri hareketli kalanida yerinde hareketli. Yani %28 sans var. dusukmu evet biraz dusuk ama ihtimal var. bu oran arttirilabilir. Varikoselden kaynakli olabilir bu dusuk oran doktorunuz net bir sey soyler
Aminn hayırlısıyla nasıp etsinn Rabbımm herkeseeeSağol canım muayene de çıkıyor zaten demekki sizin yok canım duymuştum onu da bakalım şimdi bunları kullanıyoruz macun da kullandık 4 ay oldu ameliyat olalı beklemedeyiz Rabbim hepimize nasip etsin
Benim eşimin sonuçları ileri hareketi % 0 di ilacı kullandı 3 ay sonra % 20 oldu cnm.. sayimizda sıkıntı yoktu hızında vardı sorun sadece senin eşinin sonucuda kötü durmuo bence ileri hizi ii sadece takviyelerle çok daha ii olabilir keçiboynuzu özü al eczaneden keciboynuzu kaynat içsin bol bol c vitamini alsın.. kuruyemiş yesin çok etkilio... ben 3 yıllik evliyim 2 yıla yakın korundum 15 ay sonunda çok şükür gusel haberi aldık inş en kisa zamanda sende alırsın Rabbim hakkınızda hayırlısını versinAyy inşAllah yaa biz 13 aydır bekliyoruz sadece 1 kere kimyasal gebelik yasadım
Esim aldı test sonuclarını cok bi sorunun yok demiş. O ılacı vermiş işte kullandık faydasını goremedik biz. Sizin test sonucları nasıldı bizimkine yakınmı sayısı hareketsizliği falan. Sende inşAllah saglıcakla yavruna kavusursun. Siz ne kadar beklediniz bebek icin
Aminn cnm ben cok sey denedim keciboynuzu ve caksırı faydası olmayınca bıraktım hepsini. Ama yeniden başlıcam gibi.Benim eşimin sonuçları ileri hareketi % 0 di ilacı kullandı 3 ay sonra % 20 oldu cnm.. sayimizda sıkıntı yoktu hızında vardı sorun sadece senin eşinin sonucuda kötü durmuo bence ileri hizi ii sadece takviyelerle çok daha ii olabilir keçiboynuzu özü al eczaneden keciboynuzu kaynat içsin bol bol c vitamini alsın.. kuruyemiş yesin çok etkilio... ben 3 yıllik evliyim 2 yıla yakın korundum 15 ay sonunda çok şükür gusel haberi aldık inş en kisa zamanda sende alırsın Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Başla bencede hiç bi yan etkisi yok keciboynuzunun.. ama ilacı da kullanın bence ztn c vitamini o başka bişeyi yok.. peki hsg cektirdin mi hiç ?Aminn cnm ben cok sey denedim keciboynuzu ve caksırı faydası olmayınca bıraktım hepsini. Ama yeniden başlıcam gibi.
Cnm bu benım ikinci evliliğim ilkinddn 2 tane düşüğüm var. Ayrıca sımdıkı esimden 1 tane kimyasal gebeliğim var. Tüplerim kapalı degil yanı. Düşükler içinde arastırma yapıldı ondada birşey cıkmadıBaşla bencede hiç bi yan etkisi yok keciboynuzunun.. ama ilacı da kullanın bence ztn c vitamini o başka bişeyi yok.. peki hsg cektirdin mi hiç ?
Canım hangi ilacı kullandınız hareketlilik için bizimde sorunumuz var doktor ilaç vermedi yüzde 40 hareketli sadeceBenim eşimin sonuçları ileri hareketi % 0 di ilacı kullandı 3 ay sonra % 20 oldu cnm.. sayimizda sıkıntı yoktu hızında vardı sorun sadece senin eşinin sonucuda kötü durmuo bence ileri hizi ii sadece takviyelerle çok daha ii olabilir keçiboynuzu özü al eczaneden keciboynuzu kaynat içsin bol bol c vitamini alsın.. kuruyemiş yesin çok etkilio... ben 3 yıllik evliyim 2 yıla yakın korundum 15 ay sonunda çok şükür gusel haberi aldık inş en kisa zamanda sende alırsın Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Anladım cnm.. stres yapma sakin onunda çok büyük etkisi var..Cnm bu benım ikinci evliliğim ilkinddn 2 tane düşüğüm var. Ayrıca sımdıkı esimden 1 tane kimyasal gebeliğim var. Tüplerim kapalı degil yanı. Düşükler içinde arastırma yapıldı ondada birşey cıkmadı
proxseed plus die bi ilaç vitamin içerikli ama Dr a sormadan almayın bence.. %40 çok ii aslında çok düşük deilCanım hangi ilacı kullandınız hareketlilik için bizimde sorunumuz var doktor ilaç vermedi yüzde 40 hareketli sadece
Benim eşimede doktor bu ilacı verdi kullanıyor 2. kutu biticek 3 ay kullanılması gerekiyor mu acaba etkisini gösterir mi ki hemenproxseed plus die bi ilaç vitamin içerikli ama Dr a sormadan almayın bence.. %40 çok ii aslında çok düşük deil
Valla bilmiorum ki Dr nasıl önerdiyse ona göre kullanın biz 3 ay kullandık ama Dr tavsiyesiyle ama yanında takviyelerle içti eşim hepsi birlesince etkisi mutlaka olacaktir keciboynuzu özü ve suyu içir in esinizeBenim eşimede doktor bu ilacı verdi kullanıyor 2. kutu biticek 3 ay kullanılması gerekiyor mu acaba etkisini gösterir mi ki hemen