sperm trasferi nasıl yapılacak

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.1yıl 7 aylık evliyim.30 yaşındayım.eşim de 31 yaşında.7 ay önce kimyasal düşük yaptım.adetle.1 ay önce eşim doktora ilk kez gitti ve şuanda eşime azosperm denildi.hiç sperm görülmedi.doktorlarda mikro tese ile tüp bebek dedi.tarih değişmezse eşim tese ameliyatı olacak allah nasip ederse kasım ayında.fakat benim tarihim belli değil.eşi mikro tese olup tüp bebek tedavisi olan varmı bana uygulanacak aşamalar nasıl hiç bir fikrim yok.nasıl yumurta toplanacak benden.toplandıktan nekadar sonra spermi bana yerleştirecekler kafam çok karışık ?çok tedirginim allahım hayırlı eder inş.birde 7 ay önce düşük yapıp şimdi de eşime azosperm denilince çok şaşırdık bu durum nasıl oluyor ya anlayamadım gitti?teşekürlr

merhaba arkadaşlar.1yıl 7 aylık evliyim.30 yaşındayım.eşim de 31 yaşında.7 ay önce kimyasal düşük yaptım.adetle.1 ay önce eşim doktora ilk kez gitti ve şuanda eşime azosperm denildi.hiç sperm görülmedi.doktorlarda mikro tese ile tüp bebek dedi.tarih değişmezse eşim tese ameliyatı olacak allah nasip ederse kasım ayında.fakat benim tarihim belli değil.eşi mikro tese olup tüp bebek tedavisi olan varmı bana uygulanacak aşamalar nasıl hiç bir fikrim yok.nasıl yumurta toplanacak benden.toplandıktan nekadar sonra spermi bana yerleştirecekler kafam çok karışık ?çok tedirginim allahım hayırlı eder inş.birde 7 ay önce düşük yapıp şimdi de eşime azosperm denilince çok şaşırdık bu durum nasıl oluyor ya anlayamadım gitti?teşekürlr

geçmiş olsun canım öncelikle micro tesede 6000 kat büyütülerek elşinden en kaliteli en iyi spermler alınacak çeşitli işlemlerden geçirilip döllenmeye hazır hale getirilecek sana 15 boyunca homon ilaçları verilip yumurtaların oluşturulacak artık kaç tane oluşursa 10-12-15 veya daha az daha çok o artık ilaçların etkisi ve yumurtalıkların durumuna göre değişir.sonra yumoşlar belli bir büyüklüğe gelince anestezi ile senden alınacak.çeşitli işlemlerden geçirilip sağlıklı olanlarla spermle döllenecek.ve beklemeye başlanacak dölleme sonucunda sağlıklı sağlıklı gelişenler transfere hazır hale gelecek.3.veya 5. gün embriyoların gelişimine bağlı olarak sana transfer edilecek.olay bu canım sasna sperm filan transfer edilmeyecek yani...o aşılamada olur...tüp bebekte değil...

merhaba gecmis olsun
daha detayli bilgi almak istiyorusan diyer sayfaya katil orda hersey ögrenirsin ! ESI AZOSPERM OLANLAR .....
yaziyor baslikda !

:69:merhaba gecmis olsun
daha detayli bilgi almak istiyorusan diyer sayfaya katil orda hersey ögrenirsin ! ESI AZOSPERM OLANLAR .....
yaziyor baslikda !

Back
X