Sperm verme sureci nasil oluyor?

etlidolma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
304
7
Arkadaslar, yakin bir zamanda tup bebek tedavisine baslayacagiz. Yalniz esim biraz pimpirikli ve stresli. Orada nasil sperm ornegi verecegim diye kuruntu yapiyor. Islemin yapildigi odalar nasil bir yer oluyor genellikle? Kucuk bir odaya mi sokuyorlar baba adayini?

canım bı odaya gırıyor tv felanda oluyormus heralde orda verıyor ornegı sıtreslı bı ortam ama yapacak bırsey yok

Peki disarda sira bekleyen oluyor mu? Yani komik bi soru olacak ama telefon sirasi bekler gibi kapiya vuran olmuyordur degil mi?:oops:

Peki disarda sira bekleyen oluyor mu? Yani komik bi soru olacak ama telefon sirasi bekler gibi kapiya vuran olmuyordur degil mi?:oops:
yok canım kımse beklmeyor bızde ama bı calısan adam dısarda sadece hanı hemen ognek almak ıcın beklıyomus ama kapıya vurma sıra bekme yok zaten herkeze ayrı saatlerde randevu verılıyor

yok canım kımse beklmeyor bızde ama bı calısan adam dısarda sadece hanı hemen ognek almak ıcın beklıyomus ama kapıya vurma sıra bekme yok zaten herkeze ayrı saatlerde randevu verılıyor
Allah razi olsun cevaplar icin. Ama bu disarida bekleyen adam olayini esim hic sevmeyecek, uffff:KK23:

Kimse benim eşim kadar pinpirikli ve stresli olmaz, önceki denemelerimizde devlet hastanesinde oldu orada bile sorunsuz atlattık. Bende korktum veremez felan sanıyordum. Bir kere o bölüm tenha oluyor, dışardan biri kimse giremiyor, randevulu olduğu için sırada bekleyen hasta var muamelesi olmuyor, kapıda kimse beklemiyor yani. Birde tv felan oluyor içinde o tarz filmler izlemesi için, birde duş oluyor. Tamam rahat bir yer olmuyor ama inan bak zamanla alışıyorlar merak etme..

X