sperm yetersizligi

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Mehaba. Kızlar ben yeni katıldım eşimde sperm yetersizligi var doktor tüp bebek diyor ama biz tüp bebek istemiyoruz bebek sahibi olabilmemiz için başka yol yokmudur benim gibi bir durum yaşayan varmı?

Merhaba
Hecmis olsum canim bizdede ayni sorun var sayi kac sende problem varmi bende pco var esimdede sayi sekiz milyon doktor bizede bu durumda asilama yapabilirim dedi esime bikac ilac verdi bakalim duzelme olursa asilamaya gerek kalmicak

Sizede geçmiş olsun sayı nedir bilmiyorum benim gittiğim hastane sonucu bize vermiyor dosya halinde kendi hastanesinin arşivinde saklıyor bu eşimin ikinci testi ilkinde sperm sayısı normal dedi benden rahim filmi istedi o hastanede de makina yokmuş özel yaptır diyince bizde başka hahstanede tedavi görmeye başladık orda tekrardan eşim test verdi o doktorda sayının yetersiz olduğunu sadece tüp bebek yapabilecegini söyledi ama emin olmak için bu ay sonu yine test yapılacak eşime

Beni sevindiren durum bundan yaklaşık 8ay önce düşük yaptım demekki bi ihtimal hamile kalabiliyorum ama buna rağmen tüp bebek dior doktor onuda ben istemiyorum bu sonuçta çıksın başka hastaneye gideceğim bakalım orası ne dicek peki sende sanamı yoksa eşinemi aşılama yapacaklar

Beni sevindiren durum bundan yaklaşık 8ay önce düşük yaptım demekki bi ihtimal hamile kalabiliyorum ama buna rağmen tüp bebek dior doktor onuda ben istemiyorum bu sonuçta çıksın başka hastaneye gideceğim bakalım orası ne dicek peki sende sanamı yoksa eşinemi aşılama yapacaklar
Çok saçma neden sayıyı söylemiyorlar sonucu öğrenmek senin hakkın. Bence iyi araştır sonuçta bi düşük olayın varsa demekki gerçekten hamile kalabiliyorsun. Bence tüp bebek şart diyen doktordan uzak dur

Alışmışlar hemnn tüp bebek demeye bu testin sonucuda çıksın hala aynı derse bir daha gitmicem ben aşılama yapsınlar istiyorum bnde bir sorun yok çünkü bakalım hayırlısı sonuçlarımı da isticem vermezlerse dosyayı sekretere verelim die bize teslim ediyorlar dosyadan çıkartır bn alırım 1yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz tüm yolları deneyeceğim

Canim asilama bayana yapiliyo sana sonuclaru neden vermemisler anlamadim bu senn hakkin sonucta.benimde basimdan iki hamilelik gecti biri uc aylik dusuk digeri olu dogum ama sonrasında olmadi iste on senelik evliyiz.

Olur inşallah ümidini kesme b enim kafamı çok karıştırdılar ama bu hastaneye devam etmicem

İnşallah canim ama sen oncelikle esinin sonuçlarını once ogren ona gore devam edip etmeme kararini ver doktor hakli olabilir

Benimde esimde aynı problem vardi hemde 4 milyon kadar az bir rakamdi, tup bebek dediler kesinlikle tedaviye baslayacakken hamile olduğumu öğrendim, 11 haftalik hamileyim insallah saglikla kucağıma alırım.. Bol dua ve bitkisel yontemleri denedik.. Allah yüzümüze güldü. İsteyen herkese cok aratmadan nasip etsin rabbim.

Benimde esimde aynı problem vardi hemde 4 milyon kadar az bir rakamdi, tup bebek dediler kesinlikle tedaviye baslayacakken hamile olduğumu öğrendim, 11 haftalik hamileyim insallah saglikla kucağıma alırım.. Bol dua ve bitkisel yontemleri denedik.. Allah yüzümüze güldü. İsteyen herkese cok aratmadan nasip etsin rabbim.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim benim.sende bi saglik sorunu varmiydi bende pco var

Bizde de morfoloji sifir canm tup denedik olmadi bitkisel yontem.ne denednz

Bizde de morfoloji sifir canm tup denedik olmadi bitkisel yontem.ne denednz
Keçi boynuzu kürü yaptık ibrahım Saracoğlu'nun. Ve soğuk pres keçi boynuzu pekmezi ve Akşamları zeytinyağına yatırılmış iki tane inciri sabah aç karnına yemek.. İbrahim Saracoğlu'nun morfoloji için yöntemleri var bakın derim

Keçi boynuzu kürü yaptık ibrahım Saracoğlu'nun. Ve soğuk pres keçi boynuzu pekmezi ve Akşamları zeytinyağına yatırılmış iki tane inciri sabah aç karnına yemek.. İbrahim Saracoğlu'nun morfoloji için yöntemleri var bakın derim
tesekkur ederm canm . keçiboynuzu kuru her aksam içiriyorum esıme soguk 1 bardak 3 dk kaynatyrm. pekmezi içmedi inciri de zeytinyaglı yemem diyor :( ne kadar süre yaptnz canm?

Insaallah. Ben aktardan aldim markasına bakmadim soğuk pres olmasina dikkat ettim sadece:)

Back
X