Erkek İnfertilitesi Spermdeki lökosit nasıl geçer?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burdan ılac onerısı alınmaz. ısım verseler de kullanılmaz . doktorunuz sıze enfeksıyon hakkında bısey soylemedı mı?

Esim devlet hastahanesinde ürologa gitti durumu anlatti lökosit bazen olur bazen gecer gibi sacma sapan bise soylemis ilac vermiyorum deyip yollamis. Bu arada test sonucunda bol lökosit görüldü yazıyo.

Esim devlet hastahanesinde ürologa gitti durumu anlatti lökosit bazen olur bazen gecer gibi sacma sapan bise soylemis ilac vermiyorum deyip yollamis. Bu arada test sonucunda bol lökosit görüldü yazıyo.
aynen benimde esimde cikti onemsememis
Ve heriliakiden sonra ben solkasik agrisu cekiorum doktorlar birsey yok diyor ama bence enfeksyondan ağrıyor

Merhaba,
Yapilan sperm testinde eşimde lökosit çıktı hangi ilaçları kullanmaliyız. Neler önerirsiniz.
Merhabalar benim eşimdede vardı. Cipro verdiler geçer dediler ama geçmedi. Bizde özelde bir üroloğa gittik eşimin sperminden kültür testi istedi. Küldtürde üreplazma diye bir bakteri enfeksiyonu çıktı. Ve bu bakteri cipro ya dirençliymiş. Uygun antibiyotik tedavisi olduk her ikimizde. Sonra eşimde sperm dna hazarı azaldı sayı arttı

Merhabalar benim eşimdede vardı. Cipro verdiler geçer dediler ama geçmedi. Bizde özelde bir üroloğa gittik eşimin sperminden kültür testi istedi. Küldtürde üreplazma diye bir bakteri enfeksiyonu çıktı. Ve bu bakteri cipro ya dirençliymiş. Uygun antibiyotik tedavisi olduk her ikimizde. Sonra eşimde sperm dna hazarı azaldı sayı arttı
Merhaba bende de ureplazma çıktı siz hangi antibiyotigi kullanmistiniz

Back
X