Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok korkuyorum dışarı çıkıyor diye acaba kendimdemi bı sorun var diye üzülüyorum her denememizde çıkıyor 8 aylık evliyim çok istiyoruz bebek bı turlu tutturamadikYavrum tabi ki çıkacak içinde yok etmeyi düşünmüyorsan eğer. Orada bir kısım tutunur kalanlar dışarı atılır. Zaten sperm dediğin şey çok küçük bir şey 1 tane bile kalsa içinde döllenevekse yeterli
Bu soruyu sormakla cahil olmanın ne alakası var bu benim kendi tercihim ve bunu sen değil bı başkasi da sorgulayamaz kimsenin hayatı kimseyi de ilgilendirmez ama bunu anlayacak kapasiten yokmsBu soruyu soracak kadar cahil olmana şaşırmıştım da yaşının 18 olduğunu görünce geri geçti. Doğur anacım doğur. Koşa koşa doğur hemen bir tane. Hayatını yaşamadan, evliliği anlamadan, eş kişisini tanımadan illa bir tane patlat ki ilerde buraya yazacak konun olsun.
İçerde kuyu yok zaten çıkacak. Milyarlarca spremden 1-2 tanesi yumurtaya ulaşıyor gerisi çıkıyor.Kizlar vajinaya giren sperm neden geri çıkar veya akar gebe kalmaya engelmi bu durum
Engel değil canım.Benim de çok fazla çıkıyordu her ne kadar çıkacağını bilsem de acaba mı diyordum ancak şuan hamileyim.Eğer için rahat etsin istersen ilişki sonrası ayakların havada duracak şekilde 15-20 dk uzanabilirsin o zaman çıkış az oluyorKizlar vajinaya giren sperm neden geri çıkar veya akar gebe kalmaya engelmi bu durum
Bende öyle yapıyorum aslında ama yine de değişen bişi yok fazlasıyla akıyor ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin ins bebisini isteyen herkese de nasıp etsin insEngel değil canım.Benim de çok fazla çıkıyordu her ne kadar çıkacağını bilsem de acaba mı diyordum ancak şuan hamileyim.Eğer için rahat etsin istersen ilişki sonrası ayakların havada duracak şekilde 15-20 dk uzanabilirsin o zaman çıkış az oluyor
Çıkıyor ona yapacak bisey yokkKizlar vajinaya giren sperm neden geri çıkar veya akar gebe kalmaya engelmi bu durum
Aynenn bendee ayakları dilerdim ama dikmedigim zaman hamile kaldımEngel değil canım.Benim de çok fazla çıkıyordu her ne kadar çıkacağını bilsem de acaba mı diyordum ancak şuan hamileyim.Eğer için rahat etsin istersen ilişki sonrası ayakların havada duracak şekilde 15-20 dk uzanabilirsin o zaman çıkış az oluyor
Amin canım inşallah isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın Bence içinde bunu sıkıntı yapma o ulaşıyordurBende öyle yapıyorum aslında ama yine de değişen bişi yok fazlasıyla akıyor ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin ins bebisini isteyen herkese de nasıp etsin ins
Ya kız bendeee bu ay aşılama deneyeceğiz nasıl olsa olmuyor diyerek pata küte kocamla münasebetlerimiz oldu ama şansa ki kendiliğinden oldu 6w şu anAynenn bendee ayakları dilerdim ama dikmedigim zaman hamile kaldım
Gözün aydın canimm çok sevindim beklemedigin anda oluyormuş gerçektenYa kız bendeee bu ay aşılama deneyeceğiz nasıl olsa olmuyor diyerek pata küte kocamla münasebetlerimiz oldu ama şansa ki kendiliğinden oldu 6w şu an