• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Spermin uzun yasamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.112
329
648
sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor ya uygun koşullarda, bunun için ne yapabiliriz cok sicak dus almamak,vajinayi asitli hale getirmek gibi .tavsiyesi deneyimi olan var mi

sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor ya uygun koşullarda, bunun için ne yapabiliriz cok sicak dus almamak,vajinayi asitli hale getirmek gibi .tavsiyesi deneyimi olan var mi
Biz ne yaparsak yapalim yaşamak isteyen sperm yaşıyor. Olmek isteyen ölüyor bence. Doggy de sevişip 15 dk öyle kaldim. Dunyanin en salak pozisyonuydu o halim😅 kocam yatiyor ben doggydeyim hala🤣 çatlama günümdü üstelik. Ikimiz de sağlıklıyız. Olmadi tutmadi.😑

Ben genelde gün içerisinde ama geç banyo yapmıştım hemen bir iki saate değil yani

Biz ne yaparsak yapalim yaşamak isteyen sperm yaşıyor. Olmek isteyen ölüyor bence. Doggy de sevişip 15 dk öyle kaldim. Dunyanin en salak pozisyonuydu o halim😅 kocam yatiyor ben doggydeyim hala🤣 çatlama günümdü üstelik. Ikimiz de sağlıklıyız. Olmadi tutmadi.😑
Ben o şekilde hamile kaldım etkili olduğunu düşünüyorum kesinlikle , maalesef düşük yaptım isteyen herkese anne olmak nasip olsun inşallah 🙏🏻

Back
X