Spermin yaşam süresi

sevimlice_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
23
8
86
40
Hanımlar benim gibi bu spermlerin yaşam süresinden muzdarip olan varmi yumurtlamadan 2gun once 1gun ince degerlendirmeme ragmen gebe kalamadim ve yumurtla oldugundan eminim sizce bu sure nasıl ayarlanmali

Müzdarip olsak ne olacak ki :KK64: 3 gün yaşıyor diyorlar.. gerisini Allah bilir..

Evet canım haklısın ancak mutlaka bir sebebi vardir ilk gebeligimde bukadar sorun yaşamamıştım ikinci gebelik biraz sorun yasatiyor

Ben yumurtlamadan 3. Gün önce hamile kaldım . Bende olmaz sanıyordum ve planlı değildi. Adetim gecikmesine rağmen anlam verememiştim 15 gün sonra test yaptım hatta. 5 güne kadar yaşıyormuş sprem rahimde ama bu illa o ay hemen hamile kalınır anlamına gelmiyor .

Özlemim ne güzel hamile kalmışsın bebegin hayirli olsun peki eminmisin 3gun once hamile kaldigina çünkü ben hesapladım 1gun bile değil yumurtlama ile iliski arasinda gecen süre 18 saat kadar kisa bir sure ama olmadigi icin haliyle az yasiyormus gibi geldi bana biraz uzun oldu ama yaptığın herhangi bir kür yada beslenme ozelligi varmı eşinin yada senin bu benim 2.bebegim olacak 3 aydir denk getirmeye calisiyorum ama olmadi bi turlu varsa yaptigin ozel bisi paylasirmisin benimle

Back
X