Gebeliğe Hazırlık spermıogram anlayanlar yorum bekliyorum lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izmirlibjkkartal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
2.253
4.176
83
merhaba bu sonçlar 2 ay oncesne ait eşimde lokosıt var dendi antibiyotuk kullandı 1 aylık ilaç bitti sonrasnda bende dr gittim bende kist vs çıkmadı fakat dr klomen yazdı bana tetkik tahlil anti sperm testi hepsini yaptırdım ben problem yok şimdi eşime çaksır suyuna başladım 1 haftadır içiyor bu değerlere göre sizce normal gebelik şansı var mı yoksa çok mu kötü hiçbir şey anlamadım çok araştırdım farklı farklı şeyler yazıyor heryerde yaşayanlar daha bilgili oldğu için size soruyorumaklıma takılan normal yapı anormal yapı yani anormallik daha fazla sayı olarak bu nedir özellkle bunu anlayamadım çakşır fayda eder mi
20200623_165632.webp

Morfoloji çok iyi hareketlilik de iyi sayılır sayı da iyi bir problem görünmüyor
Bize bir doktor şekil bozukluğu var demişti bende ondan şüphelenmiştim acaba o yüzdenmi olmuyor dye ama evet dediğinz gibi araştırmalarım sonucu kötü değil gibi şekik bozk yüzde 75 ondan mu olmuyr anlamadm 2.5 sene oldu artk bzmde

Bize bir doktor şekil bozukluğu var demişti bende ondan şüphelenmiştim acaba o yüzdenmi olmuyor dye ama evet dediğinz gibi araştırmalarım sonucu kötü değil gibi şekik bozk yüzde 75 ondan mu olmuyr anlamadm 2.5 sene oldu artk bzmde
bu testi izmirde mi yaptırdınız acaba ?

merhaba bu sonçlar 2 ay oncesne ait eşimde lokosıt var dendi antibiyotuk kullandı 1 aylık ilaç bitti sonrasnda bende dr gittim bende kist vs çıkmadı fakat dr klomen yazdı bana tetkik tahlil anti sperm testi hepsini yaptırdım ben problem yok şimdi eşime çaksır suyuna başladım 1 haftadır içiyor bu değerlere göre sizce normal gebelik şansı var mı yoksa çok mu kötü hiçbir şey anlamadım çok araştırdım farklı farklı şeyler yazıyor heryerde yaşayanlar daha bilgili oldğu için size soruyorumaklıma takılan normal yapı anormal yapı yani anormallik daha fazla sayı olarak bu nedir özellkle bunu anlayamadım çakşır fayda eder mi
Eki Görüntüle 2698877
Canım bana bu testten bahsetmissin sanırım yanlış anlamamissam. Semende Lökositin yüksek çıkması (5 ve üzeri) idrar yolu enfeksiyonuna işaret eder ya da üreme organlarındaki farklı bir enfeksiyonun varlığına işarettir. Eritrosit ise kan hücresi demek. Normal şartlarda semenin içinde hiçbir kan hücresinin olmaması gerekir ama sizde Semende kan hücresi tespit etmişler. Bu enfeksiyondan kaynaklı da olabilir farklı bir sebebi de olabilir ama en iyisi düzenli doktor kontrolüdur tabiki. Spermlerdeki şekil bozuklukları kalıcı bir durum değilmiş. Her spermin oluşma süresi 3 aymıs. Bu 3 aylık sürede sigara kullanımından tutta beslenme stres herşeyin spermin oluşma durumuna etkisi bulunuyormuş. Günümüzde 0 sperme sahip kişiler için bile kendi üreme organlarından alınan bazı örneklerle sperm üretiyorlar. Allah'tan ümit kesilmez. Herşeyin bir vakti var. Sizi de bekleyen çok güzel ve doğru bir zaman var elbet. Sadece dua ve sabır.
Anladığım kadarı ile belirtmeye çalıştım ama herşeyden önemlisi düzenli doktor kontrolü ve gittiğin doktor içine sinmiyorsa değiştir daha açıklama yapan bir doktor bul kendine. Rabbim gönlünden geçeni başına versin...

Morfoloji krugere gore bakılmamıs anladıgım kadarıyla bu da yanlıs sonuc verir whoya gore mi kureger e goremi bakılmıs lab a bir sorun
Sıvılasma zamanı 20 dk az olması lazım 60 dk dan buyuk yani 60 dk en az uzanman lazım 60 dkdan snra içindeki hücreler rahime dogru yuzmeye baslıyor bunun için c vit ağırlıklı beslenmesi lazım forumda arastır yine dr a da sorun ilaç verebilir belki onun dısında normal degerleri
Edit konu eskiymiş bayagı yinede bilgi olarak kalsın

Back
X