Gebeliğe Hazırlık Spermiogram sonuçları🥴 yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurcihan33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
1.840
1.063
83
30
Merhaba hanımlar. 3 kez gebelik kaybım var genetik testi pıhtılaşma testim rahmimin şekli düzgün. En son eşime de test yaptık bu konuda hiç Bi bilgim yok bilen varsa yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_20220302_120205.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 98
Sayı iyi ama sperm de anormallikler görünüyor gibi bence iyi bir doktora görünün

Merhaba hanımlar. 3 kez gebelik kaybım var genetik testi pıhtılaşma testim rahmimin şekli düzgün. En son eşime de test yaptık bu konuda hiç Bi bilgim yok bilen varsa yardımcı olur musunuz?
Sperm dna hasarı testi yaptırdınız mı kayıplarınız fazla bu spermiogramda cok anormal birşey gözükmüyor

Rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı evlatlar
Hasarı da dedik de yapmamışlar
Bence siz sperm dna hasarı baktırmalısınız cunku bu değerler normal ve hamile kalabiliyorsunuz sizin attıgınız test sonucunu hamile kalamayanlara yapıyolar sizin daha özel testler yaptırmanız daha iyi

Bence siz sperm dna hasarı baktırmalısınız cunku bu değerler normal ve hamile kalabiliyorsunuz sizin attıgınız test sonucunu hamile kalamayanlara yapıyolar sizin daha özel testler yaptırmanız daha iyi
Nerde yaptırmalıyım o testleri

Merhaba hasar testi de yaptırdık bilginiz varsa bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_20220322_120802.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 64
Lökosit var yazıyor bude enfeksiyon işareti bizdede 4 lökosit gözüküyordu antibiyotik kullandı geçti sizin dahada yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…