spermiogram testi yaptıranlar ve yaptıracaklar buyrun! !!

nisanda yaptıracaktık ama hazirana kaldı bizimkisi ameliyat oldu da eşim artış varmı yokmu ona bakılacak meraktan oluyorum valla

Geçmis olsun canım benim eşime de cumartesi gunu yapılacak ilk defa çok korkuyoruz ikimizde

korkulacak hiçbirşey yok canım 20 dakika falan sürdü bizimkisi tek taraflı oldu.belden iğne vuruyorlar hissetmiyormuş bile.basit bir ameliyat korkmayın.bir gece kaldık hastanede çıktık.iki gündede ayaga kalktı eşim.

Yok canım bizim test olacak daha eğer hareketsizlik filan çıkarsa nasıl bi tedavi uygularlar eşim zayıf bide çok sigara içer

Yok canım bizim test olacak daha eğer hareketsizlik filan çıkarsa nasıl bi tedavi uygularlar eşim zayıf bide çok sigara içer

onla falan hiç alakası yok
benim eşim de ortaokuldan beri sigara içiyor, ama değerleri gayet normal ve iyi çıktı
şimdiden hareketsizlik çıkması durumunu düşünüp kendinizi strese sokmayın
stresli şekilde giderse eşinizin sonuçları ondan da etkilenebilir
3-4 günlük cinsel perhiz gerektiğini biliyorsunuzdur heralde

eğer değerlerde sıkıntı çıkarsa genelde bir tedavi uygulamadan direk aşılama tüp bebek diyorlar
fakat siz onlara bakmayın
netten araştırırsanız değerleri düzeltmek ve yükseltmek için birsürü kür var (özellikle saraçoğlunun keçiboynuzu kürü)
şimdiden kötü düşünmeyin ama ola ki terslik olursa biraz sabırla değerleri düzeltmeniz mümkün

Doktor dedi ki sigaradan olursa vitamin filan veririz sigaraygi azaltırsin iki aya kalmaz hamile kalırsın dedi perhie bugün başladık canım fiyati ne kadar oluyor bu testin-

Doktor dedi ki sigaradan olursa vitamin filan veririz sigaraygi azaltırsin iki aya kalmaz hamile kalırsın dedi perhie bugün başladık canım fiyati ne kadar oluyor bu testin-

illere ve yaptırdığın yere göre değişiyor
biz ankarada özel bir labaratuvara yaptırmıştık 60 civarı verdik diye hatırlıyorum ama 1 yıla yakın oldu unuttum şimdi
vitaminler var evet kullanabileceği
ama siz kötüye şartlamayın kendinizi

devlette parasız biz özel hastanede 100tl ye yaptırmıştık.benim eşimde çok zayıf ve sıgara içiyor tek 1 tane hareketlı sperm buldulardı tüp bebekle hamile kaldım

Son düzenleme:
Back
X