- 23 Eylül 2024
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi gizemcolakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareketsizlik 41 diyor o önemli bi durum mugüzel hepsi
yok önemli değil. ileri hareketli 52 çıkmış önemli olan o. hareketli sayısı yeterliyse hareketsizler çok önemli olmuyorHareketsizlik 41 diyor o önemli bi durum mu
sizinki de normalMerhaba, benim eşiminkine de bakar mısınız? Eki Görüntüle 3482240 Eki Görüntüle 3482241
Çok teşekkürleryok önemli değil. ileri hareketli 52 çıkmış önemli olan o. hareketli sayısı yeterliyse hareketsizler çok önemli olmuyor
çook teşekkür ederimmsizinki de normal
Sorun yok. Gayet iyi…Merhaba, benim eşiminkine de bakar mısınız? Eki Görüntüle 3482240 Eki Görüntüle 3482241
Sorun yok.Arkadaşlar eşimin sperm testi yorumlarmısınız
Referans dışı değerler var onu gördünüz mü acaba hareketsiz %55Sorun yok.
Hareketsiz sperm sayısı toplam sperm sayısının %60dan düşük olmalıdırReferans dışı değerler var onu gördünüz mü acaba hareketsiz %55
Peki toplam sperm 123 neden oda referans dışı çıkmışHareketsiz sperm sayısı toplam sperm sayısının %60dan düşük olmalıdır
Sizde %55 sorun yok.
Zaten sperm milyonlarca fakat işe yarar kısmının kalitesi ve hızı önemli.
123 mü?Peki toplam sperm 123 neden oda referans dışı çıkmış
İleri ve yerinde hareket toplamı yüzde kaç?Hareketlilik yüzde 20 kötümü kızlar. Bende pcos var esimin 20 cikti. Doktor sorun yok gayet iyi dedi.
Şöyle araştırdım ve bulamadığım için buraya sormak istedim niye azarlar gibisiniz bende ilk kez yaptırdım anlayamıyorum referans dışı çıkan değer 39 milyon eşimin ondan yüksek çıktığı için güzel bişey olmuş olduğunu şuan öğrendim 123 derken milyon demek istedim123 mü?
Ciddimisiniz.
Nerede 123 yazıyor.
Biraz araştırsanız.