Gebeliğe Hazırlık Spermiogram testi yorumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yagmurumsu42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
470
415
33
35
Merhaba arkadaslar 3 buçuk yıldır evliyim. Çocuk düşünüyoruz esimle. Eşim sperm testi verdi ,sonucun çok iyi olduğunu düşünüyor. Ben ise biraz araştırmaya calisiyorum. Tecrübelerinizi yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce test sonucu nasil ?
Screenshot_20230825_192619_Gallery.webp

Eşim testi zar zor verdi. Böyle bir seye pek gerek duymuyordu acikcasi. Doktora danışma aşamasında ben yanında degildim. Kendisi sormuş ve bana gayet iyi olduğunu söyledi

Eşim testi zar zor verdi. Böyle bir seye pek gerek duymuyordu acikcasi. Doktora danışma aşamasında ben yanında degildim. Kendisi sormuş ve bana gayet iyi olduğunu söyledi
Bu test sonucu ile bir kadın doğuma gitmeni öneririm, çünkü benzer sonuç 8 ay önce benim eşimde vardı. Doktor, normal gebelik için çok iyi bir sonuç değil deyip bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Ama biz gitmedik, eşim sigarayı bıraktı ve vitamin takviyelerine başladık hemen 5 ay sonra sperm sayısı 4 katı çıktı ve hareketlilik morfoloji iyileşmişti. İyi sperm sonucu ile 3 aydır deniyoruz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bu ay gebelik nasip eder İnşallah bana ve isteyen herkese🤲🏻

İnşallah gönlünüze göre olsun. Eşinizin çabası takdire şayan. Zira eşim çok fazla sigara içiyor ve bırakmayı geçtim azaltmiyor bile. Bu konuda eleştiri de kabul etmiyor.

Back
X