Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Hanimlar İstanbul Avrupa yakasinda devket hastanelerinde bu test yapılıyor mu? Yapılıyorsa hangi hastanede yapılıyor? Veya özel hastanelerde nasil ilerlemeli bu süreç yardımcı olur musunuz?

Hanimlar İstanbul Avrupa yakasinda devket hastanelerinde bu test yapılıyor mu? Yapılıyorsa hangi hastanede yapılıyor? Veya özel hastanelerde nasil ilerlemeli bu süreç yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, sperm testini her devlet hastanesi yapıyor diye biliyorum. Eyüp Devlet Hastanesi ve Süleymaniye Kadın Doğum hastanesinde yapıldığını kesin olarak biliyorum. Yapmayan hastane yoktur sanırım.

Merhabalar, sperm testini her devlet hastanesi yapıyor diye biliyorum. Eyüp Devlet Hastanesi ve Süleymaniye Kadın Doğum hastanesinde yapıldığını kesin olarak biliyorum. Yapmayan hastane yoktur sanırım.
Aa öyle mi teşekkür ediyorum. Okmeydanında yapılmıyormuş. Sekreterlere danıştm devlet hastaneleri yapmıyor gibi birşey söyledi kesin bilgi almak istedim . Üroloji polikinliginden randevu almak gerekiyor değil mi?

Aa öyle mi teşekkür ediyorum. Okmeydanında yapılmıyormuş. Sekreterlere danıştm devlet hastaneleri yapmıyor gibi birşey söyledi kesin bilgi almak istedim . Üroloji polikinliginden randevu almak gerekiyor değil mi?

Eşime bu yıl 2kez Eyüp Devlet Hastanesinde yapıldı spermiogram yapıldı. Şimdi tüp bebek tedavisi için Süleymaniyey e gidiyoruz oradada sperm testi yapılacak doktor gün verdi. Evet Ürolojiye gidiliyor. Eyüp Devlette hemen tahlil yaptırılabiliyor bu arada. Süleymaniye Eğitim ve Araştırma olmasından kaynaklı yoğunluktan dolayı 2hafta kadar sonraya gün veriyor. Umarım kötü bir sonuç almazsınız. Sizin için kötü gelecek sonuçlardan daha da kötüleri var unutmayın. Çok çok geçmiş olsun :KK52:

Devletde infertilite tüp bebek bölümü olan hastanelerde yapılıyor. Özel lab sorarsan düzen laboratuvarı güzel.genelde çoğu doktorlar sonucu kabul ediyor.

Eşime bu yıl 2kez Eyüp Devlet Hastanesinde yapıldı spermiogram yapıldı. Şimdi tüp bebek tedavisi için Süleymaniyey e gidiyoruz oradada sperm testi yapılacak doktor gün verdi. Evet Ürolojiye gidiliyor. Eyüp Devlette hemen tahlil yaptırılabiliyor bu arada. Süleymaniye Eğitim ve Araştırma olmasından kaynaklı yoğunluktan dolayı 2hafta kadar sonraya gün veriyor. Umarım kötü bir sonuç almazsınız. Sizin için kötü gelecek sonuçlardan daha da kötüleri var unutmayın. Çok çok geçmiş olsun :KK52:
Ahhh çok teşekkür ediyorum . Bizim daha ilk başlangıç diyebilirim, umarım sizin içinde herşey yolunda gider. Ve bizde birerbebek sahibi oluruz.

Devletde infertilite tüp bebek bölümü olan hastanelerde yapılıyor. Özel lab sorarsan düzen laboratuvarı güzel.genelde çoğu doktorlar sonucu kabul ediyor.
Teşekkür ederim düzen laboratuvarı , eğer devlet hastanesinde yaptiramazsak bunu aklımda bulunduracağım.

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :(

Geçtiğimiz hafta ankara düzen laboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ? :KK43:
Kafanızda soru işaretleri varsa 15 gun sonra testi tekrarlayabilirsiniz morfoloji krugere göre %4 iyi sayılıyor canım

Back
X