Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben daha hiç görüşmedim ama sanırım öyledir fiyatları Burdada sade tüp bebek için aradım 9 bin dendi ilaçlar felan harici
Bizede öyle denildi ama içinde hiç birşey yoktu dondurmak vsvsvs bi çok şey ekleniyo üzerine 3 aşşa 5 yukarı fiyat civarı 18/19 bine geliyor

IMG_20191009_153413.webp

Arkadaşlar sizce bu değerler nasıl

Estağfurullah Canım bende senin gibiyim doktor banada şiir gibisin bişryin yok dedi herşeyin gayet iyi dedi ama eşimin sperm sayısı 6 milyon ileri hız %0 yavaş hareket %22 bizde ilaç kullandık bizimde yaşımız küçük ben 22 yaşındayım bende 1.5 senelik evliyim doktor tüp bebek dedi bende yaptırmak istiyorum Rahim filmindende çok korkuyorum yaptırmasak olmuyomu onu zor bişeymiş yaptıracaksan anesteziyle yaptır diğer türlü çok ağrı oluyormuş

Sorunlarımız aynı canım benim eşiminde 6 milyon ileri hızlı 0, yavaş ileri 40. Mayıs ayında bir tüp bebek negatifim var. Şimdi Bahçecide Cem Çelikte başlıyacağım tekrar tüp bebek tedavisine. Rahim filminden sakın korkma anestezili çekindim ben uyuyup uyanıyosum sadece adet agrısının yarısı gibi bir agrın oluyor. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻

Back
X