Erkek İnfertilitesi Spermiogram testi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zeytngoz

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
225
216
53
31
Arkadaşlar eşim sperm testi yaptırdı sonuç olarak Normozoospermi yazıyor ne demek bu bilen varmı?

Eklentiler

• IMG_20201030_162925.webp
    IMG_20201030_162925.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
Maşallah sonuçlar çok iyi :) hic bir sorun yok

Çok teşekkür ederim 😊 6 aydır çocuk düşünüyoruz olmadığı için test yaptıralım dedik şükür iyi olduğuna sevindim 🤲🏻
6 ay kısa bir süre, bir evladınız var sanırım başka bir konunuzda gördüm.
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Bizde 14 aydır deniyoruz, benim eşimin sonuçları maalesef çok kötü, İnşallah kısa sürede ikimize de nasip olur, tüm dileyenlere de.

Bizde 14 aydır deniyoruz, benim eşimin sonuçları maalesef çok kötü, İnşallah kısa sürede ikimize de nasip olur, tüm dileyenlere de.
Eşim 2 sene önce troid ameliyatı olduğu için biz acaba hormonlar da bir etkimi yarattığı için kontrol ettirelim dedik benimde hormonlarıma bakıldı çarşamba günü gideceğiz tekrar doktora hayırlısı artık, evet bir oğlum var 3,5 yaşında rabbim banada tekrar, size ve isteyen herkese kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻

Eşim 2 sene önce troid ameliyatı olduğu için biz acaba hormonlar da bir etkimi yarattığı için kontrol ettirelim dedik benimde hormonlarıma bakıldı çarşamba günü gideceğiz tekrar doktora hayırlısı artık, evet bir oğlum var 3,5 yaşında rabbim banada tekrar, size ve isteyen herkese kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin amin

Diğer konunuza da baktım hormon değerlerinz de iyi durumda simdilik bi sıkıntı gözükmüyor

Rabbim evladınızı size bağışlasın

Vitamin kullanın fayda görürsünüz varikosel varmı esinizde

Back
X