Spermiogram testinden anlayanlar lutfen yardimci olurmusunuz?

Garo089

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
74
33
18
36
Kizlar mehabalar araniza yeni katildim 1 yildir korunmamiza ragmen cocuk sahibi olamadik esimin tahlil sonucunu yorumlayabilirmisiniz simdiden tesekkurler...

Eklentiler

• 20170502_104706.webp
    20170502_104706.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar mehabalar araniza yeni katildim 1 yildir korunmamiza ragmen cocuk sahibi olamadik esimin tahlil sonucunu yorumlayabilirmisiniz simdiden tesekkurler...
Hc bise anlayamadım o sayılar niye öyle yazılmış ya anladığım kadarıyla morfoloji düsük çıkmış lökosit yok hareketlilik iyi ama sayıdan brsey anlamadm ne diye 53x10 faln yazıyor ki

%40 ileri hareket gayet iyi bence.
Sivilasma suresi 60 dakikaymis.
Iliskiden sonra en az 1 saat sirtustu uzanin sansiniz artar.

Sanirim sayi 53 milyon hareketlilik %54 cikmis bende cok anlamadim canim ya
Öyleyse tatal sperm sayısı 159milyondur canm ondada sorun yok yani anlayacağın . Sadece morfoloji en aşağı %4 olması gerekken %3 çıkmış keçi boynuzu kürü yap sn esine :)

Cok tesekkur ederim canim bu iyi birsey degilmi

Sivilasma suresi mi? O konuda bilgim yok. 1 saat sirtustu yatmak bana eziyet olurdu :) Sirtustu yatamiyorum da.
Gerci amac sirtustu uzanmak degil ayaga kalkmamak.
Ben hamile kaldigim ay iliskiden sonra kalkmadan direkt uyumus ve banyoyu sabah yapmistim. Oyle hamile kaldim.

Sivilasma suresi mi? O konuda bilgim yok. 1 saat sirtustu yatmak bana eziyet olurdu :) Sirtustu yatamiyorum da.
Gerci amac sirtustu uzanmak degil ayaga kalkmamak.
Ben hamile kaldigim ay iliskiden sonra kalkmadan direkt uyumus ve banyoyu sabah yapmistim. Oyle hamile kaldim.
Acikcasi bi saat felan bekliyorm bu ay oyle yapayim canim

Back
X