Spermiogram

kızlar merhaba öncelıkle cok gecmıs olsun bızde böle bır sıkıntı yasadık zamanında bende eşime kecı boynuzu kurunu uyguladım sonuc gercekten cok ıyıydı ama bız ıkı ay yaptık sonra bıraktık duydugum kadarıyla bu kürü aksatmadan tam 3ay boyunca yapmak gereklı .bırde sıze tavsıyem bı kere yapılan sperm testıne güvenıpde hareket etmeyın bır kac kez aynı labaratuarda testı tekrarlayın yada baska yerlerde testı yaptırın.bız bu hatayı yaptık ve zamanımız bosa gıttık tabı bunun yanında ahyal kırıklıklarıda vardı

merhaba arkadaşlar bundan bir sene önecede biz öyleydi. dr. gidin tüp bebek yaptırın demişti. ama eşim iyi bir üroloji uzmanına gitti. varikosel çıkmıştı ameliyat oldu. ameliyattan sonra da dr. arı sütü iç demişti. biz yalnızca arı sütüyle kalmadık tabii keçiboynuzu pekmezi, özellikle morfoloji için domates çorbası hafta da iki kere domatese rengini veren bir madde varmış o çok iyi geliyormuş, birde arkadaşlar eşlerinize baksır giydirmeyin slip giydirin bize dr. söylemişti. çok önemli bir ayrıntı demişti. ameliyattan 9 ay sonra değerlerimiz normalin bile üstüne çıktı çok şükür. ama bizim sorun tek taraflı olmadığı için hala bebek yok. hala benim yüzümden tedavideyiz. inş. sizlerde olumlu sonuçlar alırsınız.

Canim.cikmayan Candan Umut Kesilmez Demis Atalarimiz.esim Icinde Demisti Doktorlar,cocugu Olmaz Diye.ama 3 Kere Hamile Kaldim.
Ben Bitki Kitabindan Okumustum Ve Uyguladim.once Sifa Allahtan, Sonra Bitkilerden.
Her Aksam Zencefile Bal Karistirarak Yedirdim Esime.arada Bende Yedim.6 Ay Sonra Hamile Kalmistim...ayrica Zencefilin Faydalarini Okursan Internetten,oksurugede Cok Iyi Geliyo...bi Kase Bala, 2 Corba Kasigi Zencefil Kattim.her Aksam Bir Corba Kasigi Yedirdim.

kizlar,
bu keci boynuzu kürü nasil uygulaniyor???
pekmezmi bu ne oluyor???
biraz daha bilgi verirseniz sevinirim..... a.s

ALLAH`im hic birimizin, isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin..... amin......

merhaba cnm
turk marketlerine git orda satiliyo keciboynuzu pekmezi
ben bizim burdaki markete gittim yoktu ismarladilar getirdiler cnm ama almanyada fazla bulunmuyor cnm....
sen almanyanin neresindensin???? bende fazla var istersen yollarim arkadasim :enbuyukkk:

Sali Günü Sperm Testi Yaptiricaz En Son Ilişki Hangi Gün Olmali Spermler Kaç Günlük Olmali Acaba

Canım cinsel perhiz 2-5 gün arasındadır. Ancak en iyisi 3 gündür. Salı öğleden önce yaptıracaksanız. Cumartesi 10:00-11:00 gibi ilişkiye girilmelidir. öğleden sonra yaptıracaksanız yine o saate göre cumartesi günü ilişkiye girilmelidir. Ancak cumartesi akşam ya da gece olmasın. o zaman 2,5 gün veya daha aza tekabül ederse sonuç güzel çıkmayabilir. 3 gün en ideal perhizdir.

Canım bir de eşin eğer sperm testi sabahı duş alacaksa. soğuk suyla alsın.

salı günü akşam 5 te çekilicek ozaman cumartesi günü akşam 5 gibi ilişki olması iyimi olur

Canım cumartesi öğleden sonra 3-4-5 iyi. cuma gece olursa 3,5 günedn fazla olur perhiz süresi ve inan iyi değil. yanıltıcı olur. çünkü bebek sahibi olmak için genelde 2 günde bir ilişkiye giriyoruz. o zaman sperm testinde çıkacak değerler bizleri çok yanıltır. 3 gün daha iyi.

bence kendinizi fazla kasmayın 3.4 gün arası ideal hani öle saatle oldumu psikolojik olarak etkiler die diorum.inşallah sonuçlar iiyi çıkar...

kızlar benimde eşim yarın olucak testını 4. gün bugun aslında ben 3. günü gıtmesını ıstıyordum ama işler malum hayırlısı olur hepimiz için inşallah

kızlar benimde eşim yarın olucak testını 4. gün bugun aslında ben 3. günü gıtmesını ıstıyordum ama işler malum hayırlısı olur hepimiz için inşallah

Canım 5 gün olacak. Çok değil mi 5 gün CADIARZU. Yani normalde gün aşırı ilişkiye girildiğini düşünürsen bebek için 5 günlük sonuç yanıltıcı olacaktır diye düşünüyorum şahsen ben

keçi boynuzu kürü yapan arkadaslar. Spermlermi daha cok cogaldi yoksa illeri hareketli spermlerdemi etki gördü ??? bizde 0 cikti illeri hareketli toplam sperm sayisida 17 milyon. üc aydir keci boynuzu kürü ne yapiyoruz. Acaba gercekten degisiklik olcakmi diye cok merak ediyoruz. haftaya sperm testi yapicagiz simdiden cok heycanliyim insallah hayal kirikligina ugramayiz :-(

Back
X