Erkek İnfertilitesi Spermiogram :(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

EBRU89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
77
12
98
İstanbul
Günaydın arkadaşlar yeni bir test yaptırdık dün bu 2. testimiz

Abstinans Süresi : 5 gün ( Cİ.P )
Viskosity : Yapışkan
Volüm : 3.9 cc
Renk : D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan
pH : 7.65
Yuvarlak Hücre : % 30 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri )
Lökosit : 255.000 / ml
Mikroskopi : Her sahada 8-10 yuvarlak hücre, 2-3 lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Tüm sahalar tarandı. 5-6 ölü sperma hücresine rastlanıldı.

arkadaşlar yine sperm bulunamadı ölü sperm var 1. testte de 1-2 cansız sperm vardı bu şekilde bitkiseller işe yararmı nerden başlayacağım hangi doktora gideceğim kafam çok karışık istanbulda doktor tavsiyeniz varsa lütfen yazarmısınız ?

canım bitkisel yiyip içtiğiniz gıdalar oldu mu? Birde sperm var ama ölü mü yoksa 1 tane olsun canlı sperm var mı?

ilk testen sonra 1 hafta keçi boynuzu kürü yaptık ondan sonra içmedi eşim pekmezini yedirmeye çalıştım oda olmadı yani anlayacağın hiç yapmadık denebilir. sperm yok ilk teste 1-2 cansız sperm bu testtede 5-6 ölü sperm görülmüş şimdi eşimle bitkisel deneyelim diyoruz ama etkisi olurmu bilmiyorum canım... Ben bu durumda olan arkadaşlardan tavsiyeler almak için veya doktor önerisi için yazdım

bu arada canlı görünmüyor sadece cansız sperm var eşim küçükken 2 kere ateşli hastalık geçirmiş menenjıt acaba ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum

canım benim eşimin hareketli spermi yoktu macun yaptırdık yedi. Düzeldi. Ama eşim tadı iğrenç olmasına rağmen antibiyotik gibi sabah akşam saatinde yedi aksatmadı. Önce eşini bunu kesin yicekse başla bence. Allahtan umut kesilmez, onun bir ol demesine bakar herşey

eşimin yiyeceğini sanmıyorum canım pekmezi bile iğrenerek yedi hiç olmayan sperme yada cansıza etki edermi acaba doktorda araştırıyorum bi yandan aklında bulunsun varsa tavsiye edeceğin senin gittiğin filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…