Erkek İnfertilitesi Spermiogramı yorumlarmısınız ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cansuezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
366
110
53
Merhaba düzen labarotuvarında test yaptırmıştık mayıs ayında eşimin sperm sayısı 6 milyondu Kaan hoca 6 ay tedavi etmişti sonuçlar böyle düzen labarotuvrına güvenemedim ama niyeyse yorumlarmısınız lütfen aşılama olabilirmi

Eklentiler

• 45301047-B784-4ADB-86DA-2352A626436A.webp
    45301047-B784-4ADB-86DA-2352A626436A.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba düzen labarotuvarında test yaptırmıştık mayıs ayında eşimin sperm sayısı 6 milyondu Kaan hoca 6 ay tedavi etmişti sonuçlar böyle düzen labarotuvrına güvenemedim ama niyeyse yorumlarmısınız lütfen aşılama olabilirmi
??

Lütfen aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olun düzen labarotuvarında test yaptıranlar

Sonuçlar iyi yalnız ml deki sayı en az 15 milyon olmalı sizin 9 milyonmuş aşılama yaptırabilirsiniz ama 6 ay da böyle düzelmişse biraz daha uğraşailirsiniz aşılama normal ilişki gibidir boşuna para harcamayın derim.

Sonuçlar iyi yalnız ml deki sayı en az 15 milyon olmalı sizin 9 milyonmuş aşılama yaptırabilirsiniz ama 6 ay da böyle düzelmişse biraz daha uğraşailirsiniz aşılama normal ilişki gibidir boşuna para harcamayın derim.
2 senedir uğraşıyoruz normal olmuyor bir aşılanan deneyelim dedik bakalım ne olucak

Anladım canım ml deki sayı düşük sadece ama oda artabilir ve bu şekilde de gebe kalabilirsin imkansız değil
Testede pek güvenemedim açıkcası bu kadar yükselmesi ileri hız %3 dü 6 ay promen k ve teatrio kullandı

Back
X