Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf paylaşırsan bakılır canımArkadaşlar bilen yorum yapa bilir mi lütfen
Fotoğraf paylaşamadm yüklenmiyor neden bilmiyorum dün doktora gittim şükür değerler gayet iyi dediFotoğraf paylaşırsan bakılır canım
Googledan giriş yaparsan yüklenir canım. Doktorun iyi demiş zaten :)Fotoğraf paylaşamadm yüklenmiyor neden bilmiyorum dün doktora gittim şükür değerler gayet iyi dedi
Merhaba bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı nedir sonuç yardimci olurmusunuz ? Çarşamba doktor randevumuz sizce bir sorun gözüküyor mu
sperm yok malesef azosperm tüp bebek yaptırırsın hic vakit kaybetmeden canım tese ameliyatıyla uygun sperm bulunup yumurtanla döllenir insallah çok geçmiş olsunMerhaba bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı nedir sonuç yardimci olurmusunuz ? Çarşamba doktor randevumuz sizce bir sorun gözüküyor mu
Testte bir yanlışlık olabilir mi acaba 0 yazmamış - koymuş direkt bu sonuca göre hiç sperm yok arkadaşların dediği gibi azospermi sorunu var ama bana sanki henüz o kısımların sonucu çıkmamış gibi geldiMerhaba bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı nedir sonuç yardimci olurmusunuz ? Çarşamba doktor randevumuz sizce bir sorun gözüküyor mu
yok cnm altta acıklama var sperm bulunamamıştır diye ondan o kısımlar dolu değilTestte bir yanlışlık olabilir mi acaba 0 yazmamış - koymuş direkt bu sonuca göre hiç sperm yok arkadaşların dediği gibi azospermi sorunu var ama bana sanki henüz o kısımların sonucu çıkmamış gibi geldi
Teste göre sperm bulunamadı yazılmış.Bu durumda azosperm ne yazık ki.Ama her ihtimale karşı bir test daha yaptırın.varikosel var mı ona baktırın.ona göre bir yol çizersiniz.şimdi ameliyatla sperm bulup tüp bebek yapıyorlar.stres daha kötü yapar devamlı moral verin.eğer varikosel vs varsa ameliyatla düzeliyor inşArkadaşlar detaylı sperm analizi yaptıracağım ben bu sonuca inanamadim hala hiç bı anlaşılır bı veriler yok ne hacim ar ne başka bisy inanılır gbi değil eşim dünden bugüne sessizliğe büründü depresyonda gbi ağladı sabahın köründe..içim parçalandi onu öyle görünce bı doğru yönlendirebilir misiniz ne önerirsiniz detaylı sperm analizi yaptircam kesinlikle olmadı hemen iyi bı üroloj a ilk kez yaptırdı hayatında hiç bı sağlık sorunu yaşamamış gecmisindede sürekli spor yapar güzel iyi beslenir dikkat eder bilemedim ben mi konduramiyorum ama çok üzgünüm
Hee anladım canım ben o kısmı görmemişim keşke yanlışlık olsaydı neyse ki tüp bebek tedavisi var bunun içinyok cnm altta acıklama var sperm bulunamamıştır diye ondan o kısımlar dolu değil
Varikosel de genel de yuvarlak başlı spermler çoğunlukta oluyormuş sanırım sizde varikosel yokVarikosel nasıl anlaşılıyor ameliyatı çözüm oluyor mu
Varikosel için ayrı muayene olunuyor ultrasonla falan bakılıyor eğer o varsa ameliyatla hallediliyor.Varikosel nasıl anlaşılıyor ameliyatı çözüm oluyor mu
Devlet hastanesinde mi yaptırdınız bu testi?Arkadaşlar detaylı sperm analizi yaptıracağım ben bu sonuca inanamadim hala hiç bı anlaşılır bı veriler yok ne hacim ar ne başka bisy inanılır gbi değil eşim dünden bugüne sessizliğe büründü depresyonda gbi ağladı sabahın köründe..içim parçalandi onu öyle görünce bı doğru yönlendirebilir misiniz ne önerirsiniz detaylı sperm analizi yaptircam kesinlikle olmadı hemen iyi bı üroloj a ilk kez yaptırdı hayatında hiç bı sağlık sorunu yaşamamış gecmisindede sürekli spor yapar güzel iyi beslenir dikkat eder bilemedim ben mi konduramiyorum ama çok üzgünüm
tabi tüp bebek yaptırır bizede doktorlar olmaz normal yolla dediler esim azosperm değil ama değerleri düşük tüp bebek tedavisindeyken normal yolla kaldım ama 2.ayında kalbi durdu sanırım bende pıhtılasma var ondan şimdi eylülde tüp bebel transferi olucam nasipse insallah o tutarHee anladım canım ben o kısmı görmemişim keşke yanlışlık olsaydı neyse ki tüp bebek tedavisi var bunun için
Bende 12 haftalık bebeğimi pıhtılaşma yüzünden kaybetmişim çoğu doktor iki üç düşük bekle diyorlar ama kalp durma sebebi %80 pıhtılaşma kaynaklıymış ben yaptırdım kimyasal gebelikte geçirdim yaptırmadan bir ay öncesi iyiki yaptırmışım şimdi ona göre iğne falan başlicaz hamile olursam kısmetse sende yaptır mutlak trombofili paneli testi ve eşinle ikinize kromozom testi aynı anda yapıyor genetik bölümütabi tüp bebek yaptırır bizede doktorlar olmaz normal yolla dediler esim azosperm değil ama değerleri düşük tüp bebek tedavisindeyken normal yolla kaldım ama 2.ayında kalbi durdu sanırım bende pıhtılasma var ondan şimdi eylülde tüp bebel transferi olucam nasipse insallah o tutar![]()