- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
Bnde çakşır suyu tarifini istiyorum yine de yapim bnde faydası bar zararı yokAllah korusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde çakşır suyu tarifini istiyorum yine de yapim bnde faydası bar zararı yokAllah korusun![]()
ben vajinismus geçmişim olduğu için korkuyorum aslında acısından falan değil o düşünce beni ürkütüyor 4 yılda yendim ben düşünsenecanım ben de rahim filmi cektırdım anestezili hıcbısey hıssetmedım korkmana gerek yok..belki aşılama yaptırmanız lazım onun ıcınde rahım fılmı cektırmen şart gözünde buyutme rahım fılmı tuplerın durumunu ogrenmek ıcın o ultrasondan anlasılmıyor
fazla mal göz çıkarmaz diyorsun yani : ))))Bnde çakşır suyu tarifini istiyorum yine de yapim bnde faydası bar zararı yok![]()
He vallah çıkarmaz anam napak 1 seneyi geçti el atmak lazım koca karı ilaçlarınafazla mal göz çıkarmaz diyorsun yani : ))))
Ben direk toz halinde alıp kendim demlemiştim hazırlar kesin katkı maddelidirsizin çok farketmiş ya maşallaaahhh..arifoğlunda çakşır suyu var sen söyleyince internetten baktım onu kullansak faydası olur mu acaba? sen bana kür tarifleri ver bari hayrına en azından sende işe yaradığını biliyorum ya yaparım kesin :)
O baya uzamış bende 2 ay oldu ama geçti sonra görümcem de 5 ay sürdü genel olarak herkeste var yaben vajinismus geçmişim olduğu için korkuyorum aslında acısından falan değil o düşünce beni ürkütüyor 4 yılda yendim ben düşünsene![]()
Ben 1 tatlı kaşığı çakşırı 1 bardak suda demliyordum demleme aparatları varya onda işte ya unutmadan eşime ısırgan çayı da yaptım günde 2 bardak falan içti aynen çakşır gibi demleniyor o daBnde çakşır suyu tarifini istiyorum yine de yapim bnde faydası bar zararı yok![]()
Bebek oldu demi sonra hemenBen 1 tatlı kaşığı çakşırı 1 bardak suda demliyordum demleme aparatları varya onda işte ya unutmadan eşime ısırgan çayı da yaptım günde 2 bardak falan içti aynen çakşır gibi demleniyor o da![]()
Bnde keci boynuzu pekmezi yediriyom organik ve suyunu içirdim bi kaç kez ama dediğini de denicem yine bnde bitki çayları içiyom adette olduğum da ve soğan suyu içiyom Ara daBen 1 tatlı kaşığı çakşırı 1 bardak suda demliyordum demleme aparatları varya onda işte ya unutmadan eşime ısırgan çayı da yaptım günde 2 bardak falan içti aynen çakşır gibi demleniyor o da![]()
Bizim değerlerimiz de geçen ay düzeldi tabi henüz çalışma yapamadıkBebek oldu demi sonra hemen
ben 7.gun cektırdım benım adetım 5gun suruyor zatenPeki rahim filmini adetin gittikten ne kadar süre sonra çekildin ayrıca o ay ilişki serbest mi![]()
Canım ben 10 gün önce düşük yaptım gerçi düşük bile denmez Temmuz 25 te adet olacaktım ama olmadım gittim baktım değerim kanda 32 ye çıkmış neyse Cuma hamile olduğumu öğrendim p.tesi değerimin 6 ya düştüğünü ve düşük yapcam o öğrendim . 3 gün sürdü hersey ve adet oldum hemen bugün 9. Günüm allah kimseye nasip etmesin böyle seyleri tabi çok şükür kürtaj yada iç kanama olmadım ama işte insan ümitleniyor hepimize nasip olur inşallahhBizim değerlerimiz de geçen ay düzeldi tabi henüz çalışma yapamadık![]()
Toplam Hız sayı güzel ama ileri hız düşük yine e gebelik başlatabilir bu değerler çok da zor olmaz yani..ben 7.gun cektırdım benım adetım 5gun suruyor zaten10gun yasak dedı ama yumurtlama gunlerını boş gecırmek ıstemedım -hafta sonra gırdık ılıskıye ama o 1hafta boyunca ben cok dıkkat ettım kendıme bıde anestezılı cektırmıstım doktor korunun dedı bana o ay ama korunmadım şansı artırdıgını okumustum cunku oyuzden cektırmek ıstemıstım ama tutmadı
ıkı ay gectı hala tutmadı ama benım eşimin degerlerınde de sıkıntı var sence nasıl
bu yukselmıs halo bu aydan sonra şansımız artmıstır dıyw ümit edıyorum buzım kasım’da 1yıl olacak nisan da eşimin degerlerının yetersız oldugunu ogrendık 2aydır klomen ve catlatma ıgnesı kullandım arada da rahım fılmı cektırdım aşılama ıcın kasım’ı beklesem mi??onda da şans yuksek degıl ya cok heveslı olamıyorum belkı kendılıgınden tutar buarada dıyeToplam Hız sayı güzel ama ileri hız düşük yine e gebelik başlatabilir bu değerler çok da zor olmaz yani..
aa canım nasılsın hamile olduğunu okumuştum seninde çok sevinmiştim ovülasyon testinde öğrenmiştin hatırladımCanım ben 10 gün önce düşük yaptım gerçi düşük bile denmez Temmuz 25 te adet olacaktım ama olmadım gittim baktım değerim kanda 32 ye çıkmış neyse Cuma hamile olduğumu öğrendim p.tesi değerimin 6 ya düştüğünü ve düşük yapcam o öğrendim . 3 gün sürdü hersey ve adet oldum hemen bugün 9. Günüm allah kimseye nasip etmesin böyle seyleri tabi çok şükür kürtaj yada iç kanama olmadım ama işte insan ümitleniyor hepimize nasip olur inşallahh![]()
yok canım karıstırdın hamıle degılım yanı aslında bellı degıl cuma gunu bat tarıhım ama umudum yokaa canım nasılsın hamile olduğunu okumuştum seninde çok sevinmiştim ovülasyon testinde öğrenmiştin hatırladım
Kimyasal bir gebelik mi yaşamış oldun doktora gitmişmiydin ?
pardon ben karıstırdım bana yazdın sandımaa canım nasılsın hamile olduğunu okumuştum seninde çok sevinmiştim ovülasyon testinde öğrenmiştin hatırladım
olsun canım seninlede konuşmuştuk sıkıntı yok bu arada testler bence gayet iyipardon ben karıstırdım bana yazdın sandım![]()
Evet canm hatırlatsın belki hamile olduğumu ilk ovulasyon testi nde anladım sonra hamilelik testi silik çıktı ertesi gün doktor a gittim değer 32 deydi hamileydim ama p.tesi değer 6 ya düştü kimyasalda denmez aslında tutunamamıstı ve adet oldum öyle gitti cnmaa canım nasılsın hamile olduğunu okumuştum seninde çok sevinmiştim ovülasyon testinde öğrenmiştin hatırladım
bende ovülasyonda o gün senin durumdan bakarak evdeki ovülasyonları denemiştim bende de çift çizgi çıkmıştı fakat hamile olmadığımı öğrendim hastaneye gidip kanda baktırdım negatifti sonuçEvet canm hatırlatsın belki hamile olduğumu ilk ovulasyon testi nde anladım sonra hamilelik testi silik çıktı ertesi gün doktor a gittim değer 32 deydi hamileydim ama p.tesi değer 6 ya düştü kimyasalda denmez aslında tutunamamıstı ve adet oldum öyle gitti cnm