Erkek İnfertilitesi Spermiyogram...Varikosel????

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Roosaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
964
475
53
41
Kızlar yardım lütfen. Eşimin sperm testi sonucuna bir bakar mısınız?? Bundan 9 ay önce yapılan testin sonucu sağ tarafta o sonuçlar daha iyiydi. Doktor çocuk olmayacak kadar az değil demişti.( 3 yıldır ikinci için uğraşıyoruz bu arada. ) Yeni yapılan testte ileri hareket 0 diyor bu ne demek??? Doktor varikoselden şüphelendi Çarşamba günü ultrasona girecek ama ben çok üzüldüm. Benim TSH sorunum var acaba ondan mı olmuyor derken bir de bu çıktı. Benim durumumda olan var mı böyle birden değerlerin düşmesi neden olur

Eklentiler

• IMG_20210402_131256~2.webp
    43 KB · Görüntüleme: 93
Hızınız bayağı düşmüş.Morfoloji de öyle. Varikosel varsa da 9 ayda bu derece etki yapar mı bilemedim. Ultrason ve elle muayene sonucunda bilgi verirler. Varikosel çıkarsa ve önerirlerse operasyon olun. Basit ve hızlı iyileşme oluyor. Sonrasında da değerler düzelmeye başlıyor.

Ben de anlamadım niye bu kadar düşük çıktı. Bakalım ameliyat derse oluruz galiba çünkü çok bekledik zaten. inşallah düzelir teşekürler

Bizde de bu sekilde degerler 0 a düştü nedenini bilemiyoruz biz o dönem beslenmemize hic dikkat etmemistik esimde bi hayli kilo almisti ona bagladim ben artik dikkat ediyoruz beslenmemize sizde kesinlikle yemek aliskanliklarinizi gözden gecirin doktorun tedavisinin yaninda taze sebze meyve cig kuruyemis tuketmeye özen gösterin ve esin kesinlikle paketli gidalar aburcuburlar asitli icecekler tüketmesin

Canım ben eşime hep söylüyorum ama öyle şeyleri abur cuburları çok seviyor. Eve almasına müdahale ediyorum.ama dışarıda ne yaptığını bilemiyorum. Aslında son zamanlarda daha iyi besleniyor sonuçları daha iyi beklerken böyle çıkması beni çok şaşırttı ama daha çok dikkat edeceğim bundan sonra. Peki sizde varikoselden şüphelendi mi

Ameliyat gerektirmeyen cok küçük bi varikosel cikti oda ultrasonda belli oldu elle muayenede belli olmayinca önemli degil dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…