Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ayda belli olur mu ki?Yaptırmanız iyi olur kullandıktan sonraki değerleri görmek açısından ,düzelme varmı 2-3 ay bekleme yani .
Iste 3 ay da yenilenor dedikleri icin emin olamiyorum zaten moralim cok bozuk yine dusuk cikarsa cok uzulurum diyebence yaptırın .. kullandığınız takviyelerin etkisi olmuşmu anlaşılır.. spermler bildiğim kadarıyla 3 ayda yenileniyor.. 3 ay sonra bidaha yaptırın fark varmı daaha net anlaşılır.
3 ayda yenileniyomus ya spermler biz 1 ay kullandik o yuzden yine dusuk cikarsa diye korkuyorum cok ypraniyorumŞöyle en azından fayda edip etmediği belli olur çünki az çok fark etmiştir değerler ,onu bilirsiniz dr,da ondan demiş zaten yaptırın diye .
Hem keciboynuzu içirin hem yaptırın baktırın ben eşime o kürü yapardım degerleri iyiydi ama daha iyi olsun diye öyle bi ettim gerçektende 1 ay sonra değerler dahada yükseldiiMerhabalar 1 aydir prooseed keciboynuzu kuru kullaniyo esim , dr miz 1 ay sonra gel bi daha spermiyogram testi yapalim dedi , szce 2-3 ay bekleyelim mi yoksa yaptralim mi? 1 ayda degerler artar mi?
1 ay çok erken bi süre ama hiç belli olmaz bi bakarsın değerleri düşük de çıkabilir fakat bi bakarsın 3 ay sonunda yükselmiş olur ... oyuzden şimdiden hiç moralini bozma emin ol bizimki kadar kötü değildir değerleriniz :) ve ben buna rağmen ilk zamanlar üzüldüm sonra saldım kendimi :)Iste 3 ay da yenilenor dedikleri icin emin olamiyorum zaten moralim cok bozuk yine dusuk cikarsa cok uzulurum diye
Merhabalar bizde de aynı sorun vardı doktorumuz hatta 15 gün sonra test istemişti yaptırdık ama değişen hiç bir şey olmadı 3 ay boyunca devam etti eşim ilk zamanlarda sayılı çıkan sonucumuz milyon çıktı 3 ay sonunda.bence isterseniz yaptırın ama çok erken bi süre.Iste 3 ay da yenilenor dedikleri icin emin olamiyorum zaten moralim cok bozuk yine dusuk cikarsa cok uzulurum diye
Bizim sayimiz cok iyi 89mil sperm var ileri hiz 4 , morfoloji 4Merhabalar bizde de aynı sorun vardı doktorumuz hatta 15 gün sonra test istemişti yaptırdık ama değişen hiç bir şey olmadı 3 ay boyunca devam etti eşim ilk zamanlarda sayılı çıkan sonucumuz milyon çıktı 3 ay sonunda.bence isterseniz yaptırın ama çok erken bi süre.
Gebe kaldiniz mi?1 ay çok erken bi süre ama hiç belli olmaz bi bakarsın değerleri düşük de çıkabilir fakat bi bakarsın 3 ay sonunda yükselmiş olur ... oyuzden şimdiden hiç moralini bozma emin ol bizimki kadar kötü değildir değerleriniz :) ve ben buna rağmen ilk zamanlar üzüldüm sonra saldım kendimi :)
Anladım. Bizim ilaçtan sonra ilk testte ileri hız 34 sonra %64 olmuştu.ilaçtan önce hiç 0dı. 3 ay sonrası için böyle olduBizim sayimiz cok iyi 89mil sperm var ileri hiz 4 , morfoloji 4
Yaaa sz e kullandiniz , suan bi umut isigi olustu bnde gebe kaldiniz mi?Anladım. Bizim ilaçtan sonra ilk testte ileri hız 34 sonra %64 olmuştu.ilaçtan önce hiç 0dı. 3 ay sonrası için böyle oldu
Siz ne kullandiniz?Yaaa sz e kullandiniz , suan bi umut isigi olustu bnde gebe kaldiniz mi?
Evet şuan 16 haftalığız şükürler olsun...Belkide bi mucize oldu 4 yıl sonra geldi ansızın :)Gebe kaldiniz mi?
Ayy masallah ne guzel , darisi bizim basimizaEvet şuan 16 haftalığız şükürler olsun...Belkide bi mucize oldu 4 yıl sonra geldi ansızın :)
Eşim hiç kontrole gitmedi ameliyattan sonra ve hiç ilaçlarını da kullanmadı ..yani saldı kendini kısaca .. mart nisan gibi tüp bebeğe gitmeyi düşünürken nisan ayında hamile olduğumu öğrendim..
Proxeed kullandı eşim. Gebelik yok malesef sayı sayı düşük ve benim de amh düşük olduğundan tüp bebek tedavisine başladık biz. Endişelenmeyin sizin de yoluna girer bizim durum çok kötüydü baya bu son değerler baya umut oldu neyseki.Siz ne kullandiniz?
Aminn cnm ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuAyy masallah ne guzel , darisi bizim basimiza
AminnnAminn cnm ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()