Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler bu sitede yeniyim ve kusuru bakmayın nereye nasıl gireceğimi bilemedim buraya yazdım cok paniğim
eşime spermiogram testi yapıldı ve sonuclar;
normal morfoloji %2
baş anamolojisi %32
boyun a. %17
akromozom a %27
diğer %2
cinsel perhiz suresi 2 gün
hacim 1,3
ph 7,4
yuvarlak hücre 1,2
aglütinasyon yok
konsantrasyon 9,5
ileri hareket 0,5
yerinde 1,0
hareketsiz 8,0
semende lokosit boyama 0,1
lütfen yardımcı olurmusunuz eşimde büyük bir sıkıntı mı var?
Canım morfoloji 2 pek iyi değil. Ama sayı yazmıyormu onu göremedim
yüzde olarak yazılmıs bunlar :S
sperm sayısıda cok dusuk ama daha gidemedik göstermek için doktora cok endişeliyim daha bende ne cıkacak bilmiyorum hiçCanım sayı ve ileri hareket çok kötü değil ama morfolojide sıkıntı var biraz .
birde söyle bi durum var eşimin testislerinden biri buyuk dıgerı kucuk onun ıcınde ultrasona gırecek belkıde ondan dolayıda skıntı vardr dıye dusunuyorum amaEvet canım benim eşiminde %1. %4 ten yukarısı normal kabul ediliyor.
birde söyle bi durum var eşimin testislerinden biri buyuk dıgerı kucuk onun ıcınde ultrasona gırecek belkıde ondan dolayıda skıntı vardr dıye dusunuyorum ama![]()
dualardan başka çeremiz yok rabbim her çocuk isteyene saglıklı hayırlı ir evlat versin cok üzücü yani nblm insan yıkılıyor boyle bı durumdaEvet canım belki onunlada ilgili olabilir morfoloji bozuklugu rabbim yardımcımız olsun. Sayı ve hareket sorunu çözülüyorda morfoloji en zoru maalesef![]()
Eki Görüntüle 2283498
Merhabalar.
Bize de dr şu şudur bu budur demedi.
Nereden nasıl tedavi olacağımızı anlamadık.
Hangisini güçlendirmek gerekiyor.
Tek yaptığı klomen ve proxeed vermek
Canım klomeni eşin nasıl kullanıyor günde 1 tanemi alıyor bide hormonlarına bakıldımı eşinin ona göremi verdi acaba.