Merhabalar eşim sperm testi verdi doktor spermlerin hareketi az dedi. Aynı durumu yaşayan var mı hangi ilaçları Ne kadar kullandınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız yada Ne önerirsiniz
Merhabalar eşim sperm testi verdi doktor spermlerin hareketi az dedi. Aynı durumu yaşayan var mı hangi ilaçları Ne kadar kullandınız tecrübelerinizi paylaşır mısınız yada Ne önerirsiniz
Bizede öyle demişti ilacı almadık keçi boynuzu pekmezi nar yedi bol bol o testin üstünde 2 ay sonra hamile kalmıştım narı taneleyip bol bol kaşıkla yesin fındık böyle şeyler çok iyi
Merhaba canım. Benim eşiminde düşüktü 32 olması gereken değer 18di takviye vitamin kullandı 2 ay daha sonra tekrar sperm testi verdi stresten midir o takviyeden mi bilmiyoruz daha da kötü olmuştu 16 olmuştu o zaman. Sonra mucizevi takviyemizi bulduk procertin 2 aydır kullanıyor değerler 16dan 46ya çıktı tabi hala hamile kalamadım ama en azından hızı yükseldi. Kesinlikle tavsiye ederim procertini. Bir de doktoru keçiboynuzu özü ve tahini karıştırıp sabahları aç karna bi kaşık yemesini önermişti o da etkili olmuş olabilir.
Biz aşılama yapmak istiyoruz deyince öncesinden takviye verdi ikimize. Daha sonra o ay kist çıktı bende olmadı derken diğer ay aşılama yaptık negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdim o da aynısını verince etkisinden emin oldum o takviyenin
Biz aşılama yapmak istiyoruz deyince öncesinden takviye verdi ikimize. Daha sonra o ay kist çıktı bende olmadı derken diğer ay aşılama yaptık negatif sonuçlanınca doktorumu değiştirdim o da aynısını verince etkisinden emin oldum o takviyenin
Anladım Benim de geçen ayki aşılamam negatif çıktı malesef bu ay tekrar gideceğim adetimin 3. Günü. Herşey gönlünce olsun umarım hayırlısı ile hamile kalırsın
Anladım Benim de geçen ayki aşılamam negatif çıktı malesef bu ay tekrar gideceğim adetimin 3. Günü. Herşey gönlünce olsun umarım hayırlısı ile hamile kalırsın