- 10 Şubat 2016
- 171
- 436
- 18
- 34
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Evine yarari olmayan ama baskalarina kurt kesilen huyu haricinde calistigi halde elinde avucund para olmayan calisip kazandigi paranin olmamasi huylaru var bide bu çocuk mevzusinda sorunlari var
Ickisi ihaneti ya da şiddeti var mı canım
O zaman bunun için bosanilmaz canım. Bak çoğu insan çok çocuklu ama yuvasına girmeyen pislik kalmamış o yüzden bu konuda ablan karşına alsın konussun çok yumşak ve guzel bir dille
Canim helalim cennette eşim olmasını istediğim yarim ben seni çok seviyorum ve bu kadar sevdiğim adama benzer gözleri senin gibi bakan vs. Bir çocuğum olmasını istiyorum bizi gece aynı anda ağlama sesyle uyandiran bazen kavga ettiğimizde bize muzurluk yapıp güldüren bir çocuğumuz olsun istiyorum bence bunu sen de istiyorsun ve hissediyorum sen korkuyosun olmamasından ama bir deneyelim söz olmazsa bir daha konusunu acmayacagim çünkü ben seninle çok mutluyum ve sadece daha çok mutlu olmak istiyorum beni anlamani istiyorum
Böyle konussun canım belki işe yarar ben ne zaman eşime güzel yaklassam o da güzel geldi. Ama bencilce sözler kurarsa kırıcı olursa işte o zaman kaybeder
Canim inan çok üzülüyorumÇok güzel soyluyosun canim ama emin ol anlamda boşanmak istemiyo ki kim ister yuvasiin yikilmasinu ama karsinda seni anlamayan senin isteklerini umursamayan ve caba sarfetmeyen insana sevgin kalirmi hic inanin herşey içki kumar şiddet değil mutlu olmaya bunlar yetmiyo çocuk konulari acildiginda defol git başka biriyle evlen çocuğun olsun diyen ve sinirlenip kavga cikaran bi ese kim katlanabilir((
Canim inan çok üzülüyorum
Canim çörek otunun sifasini duymussundur corek otunu kullanacak yiyecekler yapsın börek olur başka bir şey olur. Ama bunu yaparken de Allah im şifa niyetine yapıyorum bu bir vesile verecek olan sensin diye dua etsin canım en çok sunun için dua etsin Allah im eşimin kalbine kendi çocuğun un sevgisini ver diye. Allah a yalvarsin. Inşallah olur bence konuyu madem böyle tatsizlik oluyo bence artık bu konuda konusmasin ben olsam napardim biliyo musunAllah razi olsun canim ama inanin ki çocuk bi evin neşesi kurban olduğum allah demiş siz cabalayin emek harcayin ben dermani veririm DİE peki ya hic umursamayan hic cabalamayan bi ese katlanmak hergun hergu. Ölmek değil mi
Bence her erkek baba olmak ister diyorum ya o bence pek inanmiyor çocuğunun olacağına bunu da ört pas etmek için ben istemiyorum diyor zaten istese de kolay olmayacak bunun farkında .erkek beyni bu konularda çok farklı çalışıyor bizim gibi dusunmesini bekleyecemeyiz canım
Tek test ile birsey soylemek zor. Doktorlar en az iki test istiyor. Bizim ilk testte 8.8 ikincide 17 milyondu sayi. Ilkine göre doktor tup bebekle bile zor dedi. Keciboynuzu kuru yaptik 15 gün sonra 17 milyona cikti sayi. Bende o ara klomen kullandim doktor gozetiminde 6 aylik oglum var. Allah isteyene versin insallah ama inatci bi adamla zor
O kadar çok yöntem varki yeterli istek olsun canim Rabbim oğlunu sana bagislasin insallah
Canim yalana başvuracak kadar kaçıyor bu durumdan anlamaya çalışın onun kendisine güveni yok ablan mutlu olsun diye bu yalana başvurmuş size dua edicem inşallah her şey düzelir sadece onu da anlamaya çalışın üstüne gitmeyinAslinda şöyle bi durum var baskalarinin cocuklarini seviyo çocuklara karsi olumsuz değil sadece kendine faydasi yok sanki Rabbim gözünü gönlünü koreltmis gibi hiçbir şekilde istemiyo okadar çok yöntem denendi ki keciboynuzu olsun tatli dille konuşma olsun ama hic olumlu cevap vermiyo ki bide şöyle birşey ablami kandiriyo doktora gitmediği halde gittim dil bi tane mide ilacini hergun icip doktor bunu tedavi için verdi dil sonradan öğrendik oilacin aslinda mide ilaci olduğunu TC nunarasiyla arastirdik hicbir şekilde ne doktora gitmiş ne ilaç yazilmis b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?