Erkek İnfertilitesi Spermogram tahlilinden anlayanlar lütfen acil yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
image.webp

Morfoloji %0 mı demek istemiş yoksa bakmamış mı?
Bir de yıkama sonrası sonuçları, çekmemişsiniz.
Ben mi yanlış gördüm diye ikinci defa baktım.
Çekinerek soruyorum, Üroloğunuz azospermia gibi bir şey telafuz etti mi?

Bu benim ablamın eşinin sonuçları çok şükür ben hamileyim ama ablama yardımcı olmak için araştırıyorum eşi bir Türlü tedavi yaptırmak istemiyo zor bela bu tahlili yaptırdı elimizde sadece bu tahlil var Can'ım

Bu tahlil i yapan doktoru hiç sperm yok demişti

Bu tahlil i yapan doktoru hiç sperm yok demişti
Çekinerek sorduğum soru buydu, malesef...
Enişteniz,
Sebebini araştırmak için muayne oldu mu?
Testleri yaptırdı mı? yoksa bu ilk girişim mi?
Tedavi olmayı istemiyor demişsiniz. neden adım atmak istemiyor?
Çocuk mu istemiyor yoksa,tipik yurdum erkekleri bu konuyu şeref meselesi haline getirme durumu mu?

Çekinerek sorduğum soru buydu, malesef...
Enişteniz,
Sebebini araştırmak için muayne oldu mu?
Testleri yaptırdı mı? yoksa bu ilk girişim mi?
Tedavi olmayı istemiyor demişsiniz. neden adım atmak istemiyor?
Çocuk mu istemiyor yoksa,tipik yurdum erkekleri bu konuyu şeref meselesi haline getirme durumu mu?
Öncelikle eşim değil Can'ım eniştem ikincisi bu ilk girişimi ve 7 yıllık evliler ve hiçbir şekilde tedavi olmak doktora gitmek istemiyo mücadele etmiyo sadece Ablam çabalıyor ama tek başına ne yapabilir ki
Her erkek daha doğrusu her insan çocuk ister ya şeref meselesi yapıyo yada sonuçlarını biliyo çabalasada olmayacak bi bildiği var die uğraşmak istemiyo bizde anlamadık ne yapacağımızı şaşırdık

olmayacak diye bir şey yok. Burada ^^eşi azospermi olanlar^^ vs diye bir sürü konu var. Onların arasında, olumlu sonuçlar alan bir sürü aile var.
Diyeceğim, evet zor ama imkansız değil. Belki de Micro tese operasyonunda bir kaç sperme rastlanır, tüp bebek yoluna gidilir. kısaca buna enişteniz ve ablanız karar verecek. sadece tüp bebek bile masraflı ve stresli bir işlemken, böylesine ancak, ikisinin ortak kararından yola çıkılarak yapılır.
Asıl sormak istediğin ^^spontan gebelik oluşabilir mi^^ ise mucizeler herkesin başına gelebilir, demekten başka bir şey diyemem.

olmayacak diye bir şey yok. Burada ^^eşi azospermi olanlar^^ vs diye bir sürü konu var. Onların arasında, olumlu sonuçlar alan bir sürü aile var.
Diyeceğim, evet zor ama imkansız değil. Belki de Micro tese operasyonunda bir kaç sperme rastlanır, tüp bebek yoluna gidilir. kısaca buna enişteniz ve ablanız karar verecek. sadece tüp bebek bile masraflı ve stresli bir işlemken, böylesine ancak, ikisinin ortak kararından yola çıkılarak yapılır.
Asıl sormak istediğin ^^spontan gebelik oluşabilir mi^^ ise mucizeler herkesin başına gelebilir, demekten başka bir şey diyemem.
Çok sağol canım herşey için Allah büyük herzaman bi umut vardır ama mücadele yapmak ve sabır en önemlisi

Çok sağol canım herşey için Allah büyük herzaman bi umut vardır ama mücadele yapmak ve sabır en önemlisi
Rica ederim.
Rab bim ablanın yardımcısı olsun.
Enişten keşke net bişekilde ne hissettiğini, çocuk isteyip istemediğini söyleseymiş. Yaşları kaç belki evlat edinirler. Sonuçta insan asıl emeğini sever.

Amin canım ya Allah büyük dediğin gibi keşke ne istediğini ne yapmak istediğini bilsek ama
Ablam 27 yaşında eniştem 38

Daha cok gencler enişteniz neden tedavi olmak istemiyor anlayamadım. arkadasların dediği gibi microteseyle sperm bulunup tüp bebekle hamile kalabilir.
Allah şifa versin.

Bilmiyoruz ki anlamadik gitti ablam keciboynuzunu da denemek istedi ama kabul etmedi bizde ne yapacsgimizi şaşirdik keşke mücadele etsede olup olmamasi Rabbimin takdiriydi inanin hep dedik keşke sorun anlamda olsaydi en azindan herturlu mücadeleyi tedaviyi yapardi boyle olunca elimizden hiçbirşey gelmiyo son raddedeler artik tedavi olmayi yine reddederse boşanma söz konusu olacak Rabbim kimsenin yuvasini yikmasin kimsenin kollarini bos birakmasin
Bol bol keçi boynuzu kürü icsin sabah akşam canım 3 ay boyunca

Daha cok gencler enişteniz neden tedavi olmak istemiyor anlayamadım. arkadasların dediği gibi microteseyle sperm bulunup tüp bebekle hamile kalabilir.
Allah şifa versin.

Bilmiyoruz ki anlamadik gitti ablam keciboynuzunu da denemek istedi ama kabul etmedi bizde ne yapacsgimizi şaşirdik keşke mücadele etsede olup olmamasi Rabbimin takdiriydi inanin hep dedik keşke sorun anlamda olsaydi en azindan herturlu mücadeleyi tedaviyi yapardi boyle olunca elimizden hiçbirşey gelmiyo son raddedeler artik tedavi olmayi yine reddederse boşanma söz konusu olacak Rabbim kimsenin yuvasini yikmasin kimsenin kollarini bos birakmasin
Adamın başka kötü huyu var mı canim

Evine yarari olmayan ama baskalarina kurt kesilen huyu haricinde calistigi halde elinde avucund para olmayan calisip kazandigi paranin olmamasi huylaru var bide bu çocuk mevzusinda sorunlari var

Back
X