Erkek İnfertilitesi Sperra art med kulanp hamile kalanlar ve tup bebekle bu ilaclari kulanip hamile kalan varmi kizlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar benim eşimde art med kullaniyor 3 ay kullandı hiç bir etki olmadı. Doktor tok karnına almasını söyledi. Fakat eşim sabahları çok iştahsız. Bende hep akşam yemeğinden sonra veriyorum. Keçiboynuzu kuru yapıyorum. Arı sütü bal polen ve epimedyum macunu da aldı. Bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak. Değişmezse tüp bebek yapacağız. Eşimin sperm sayısı 100.000 ...:110:
Cnm sayi iyiyms sizin de

Arkadaslar esimin spermm sayisi 55 milyon ama ileri hizi yuzde 17 oyuzden doktor sperra verdi daha kullanmaya baslamadi ama ise yarayan oldu mu lutfen cevap verin

Kızlar benim eşimde art med kullaniyor 3 ay kullandı hiç bir etki olmadı. Doktor tok karnına almasını söyledi. Fakat eşim sabahları çok iştahsız. Bende hep akşam yemeğinden sonra veriyorum. Keçiboynuzu kuru yapıyorum. Arı sütü bal polen ve epimedyum macunu da aldı. Bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak. Değişmezse tüp bebek yapacağız. Eşimin sperm sayısı 100.000 ...:110:
Canım eşinin hormonlarına bakıldı mı ? Varikosel filan var mıymış ? Bu ilaçlarla doğal yoldan şansınız olur muymuş yoksa tüp bebekte şans artsın diyerek mi verdi ilaçları

Canım eşinin hormonlarına bakıldı mı ? Varikosel filan var mıymış ? Bu ilaçlarla doğal yoldan şansınız olur muymuş yoksa tüp bebekte şans artsın diyerek mi verdi ilaçları
4 aydır varikosel ameliyatı oldu tık yok. Tek umudumuz tüp bebek . Morfoloji 5 .

Art med bizede baya fayda etti canm sze etmedmi
Yanı 3 ay sonunda kontrollerde 20 milyona çıkmış ancak keçi boynuzu kurude sürekli içiyor.hangisi etki etti bilmiyorum. fakat 20 milyondan 5 gün önceki test 1 milyon civari... önümüzdeki hafta yin3 gidicek teste.
. Bakalım ne olacak sonuç düşük iae artık tüp bebek dedi dr

Back
X