Canım ben de 10 eylülde kısmetse spinal anestezi ile sezeryan olacağım.. Ağrı durumu kaç günde düzeldi..yaranın iyileşmesi ve spor yapmaya ne zaman başlayabildin..ilk günlerde bebei tutarken çok ağrı çektinmi..korse takabildinmi.. göbein şişliği kaç günde indi,göbek kaldımı.en önemlisi kaç kilo verdin doğumda..sonrası ne oldu... emzirme kolay oldumu,hemen sütün geldimi :) şimdilik bu kadar heheheh[/QUO
selam ben mayısda epidural ile sezeryan olacaktım ameliyatta kusmaya başlayınca genel anezteziye geçildi.bebegımın sadece sesini duydum ben aksi gibi çok cabuk ayıldım doktorlar hep basımdaydı tansiyonum iok düsmüs agrı kesici vermediler 1 saat ama simdi hepsi gecti.bebegımı alırken agrı felan cekmedım merak etme.emzırmek daha zor bence goguslerım catladı sonradan ama sen hemen krem sur ben surmemıstım basta.lansınoh lonalın cok işe yarıyor.allah yardımcın olsun
Canım ben de 10 eylülde kısmetse spinal anestezi ile sezeryan olacağım.. Ağrı durumu kaç günde düzeldi..yaranın iyileşmesi ve spor yapmaya ne zaman başlayabildin..ilk günlerde bebei tutarken çok ağrı çektinmi..korse takabildinmi.. göbein şişliği kaç günde indi,göbek kaldımı.en önemlisi kaç kilo verdin doğumda..sonrası ne oldu... emzirme kolay oldumu,hemen sütün geldimi :) şimdilik bu kadar heheheh
selam peki ameliyat sırasında bişi hissettinmi ve baş ağrısı oldumu sende
ben genel anestezi ile doğum yaptım.ikincisine hamileyim şuan ve spinal anesteziyi bende merak ediyorum.doktorumla konuşcam bunu.
arkadaş sormuş sezeryanla doğum yapan biri olarak çok rahat ettim.sezeryanda iyileşmek çok uzun zaman alıyor diyolardı.ben ilk gün bebegimi emzirdim sütümde geldi agrım elbette oldu ama ikinci günümde gayet rahattım.hastanede bile iki gece deil tek gece kaldım.23 kilo aldım.doğumdan sonra 7 si gitmişti.beş ay içinde 20 kg gitti.göbegimde kalmadıama ben tekrar hamile kaldım ve yine göbekliyim doğumdan sonra göbeksiz olurum inş :)
slmlar... bende haftaya cmtesi spinal sezeryan olucağım. genel olucaktım fakat doktorum ve aneztezi uzmanın kararıyla buna karar verdik. şimdiden korku sardı. sormak istediklerim. 1. iğne canınızı çok yakıyormu? 2. hemen uyuşma gerçekleşiyormu? ve bebeği alırken siz hissediyormusunuz? yani kesilme anını. 4. baş ağrısının çok fazla olduğunu söylüyorlar sizdede böyle bir yan etki oldumu? 5. nekadar süre sonra bacaklarınızı hissettiniz? ve son olarak ameliyat nekadar sürüyor? saygılar.. şimdiden teşekkür ederim.. biraz fazla sordum ama kusura bakmayın
slmlar... bende haftaya cmtesi spinal sezeryan olucağım. genel olucaktım fakat doktorum ve aneztezi uzmanın kararıyla buna karar verdik. şimdiden korku sardı. sormak istediklerim. 1. iğne canınızı çok yakıyormu? 2. hemen uyuşma gerçekleşiyormu? ve bebeği alırken siz hissediyormusunuz? yani kesilme anını. 4. baş ağrısının çok fazla olduğunu söylüyorlar sizdede böyle bir yan etki oldumu? 5. nekadar süre sonra bacaklarınızı hissettiniz? ve son olarak ameliyat nekadar sürüyor? saygılar.. şimdiden teşekkür ederim.. biraz fazla sordum ama kusura bakmayın
hayırlısıyl inş al kucağına bebeğini.ben spinal oldum epidural istememe rağmen .1.iğne canını çok yakmıyor enjeksiyon gibi.2.uyuşma çok uzun sürmüyor.3.kesildiğini bebeğin alındığını karnınızın boşaldığınızı hissediyorsunuz ama canınız yanmıyor.ama bebek alındıktan sonra dikerkenki süreçte ağrıdan ağlamamk için dudaklarımı ısırdığımı hatırlıyorum.çekiştirerek dikerken çok canınız yanıyor.öyle çok canı tatlı biri de değilim ayrıca.genele geçmelerini istedim ama az kaldı deyip yapmadılar.ama bence uzun sürdü.epiduralde tekrar ilaç verme şansları var ama spinalde yok o yüzden epidural istemiştim ama olmadı.4.baş ağrım olmadı.
bunu bilmiyorum haklı olabilirsin.canı çok tatlı bir insan değilim çünki.işin kötüsü kasımda 2.doğumumu yapıcam ve nasıl yapacağım konusunda kararsızım ilkinden dolayı çok korkuyorumm offff.merhaba elif, bence senin iğneni az yapmışlardır çünkü ben dikilirken de hiç ağrı falan hissetmedim. doktorumun da eli çok hızlıydı, çok kısa sürdü diyebilirim.
arkadaşlar 4 güne kadar normal gelmezse kızımı sezeryanla alıcam kucağıma nasip olursa spinal istiyorum bende ama bel,me bi iğnenin gircek olması korkutuyo bir bide baş ve bel ağrısından yakınanlar olmuş böyle oluncada genel anestezi mi olsam diyorum off cok kararsızım normal gelsede velet bunlara gerek kalmasa bari
ben baş ve bel ağrısı yaşamadım ama kişiden kişiye değişir tabi, o konuda garanti veremem ama genelden çok daha rahat olduğunu düşünüyorum, yakınlarımda da gördüm. ben de iğneden korkuyordum ama inan korkulacak bir şey yokmuş, gözümüzde büyütüyoruz. korkma ve bel sorunun falan yoksa, doktorun da öneriyorsa düşün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?