spinal anestezi olup memnun kalmayan varmı?

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
96
Antalya
cumartesi spinal sezaryan olcağım endişelerim var yanetkilerini yaşayan varmı?

benım bı arkadasım oldu canım cok memnun kaldı hemen kalkıp yürümüs bı sıkıntı olmadı tavsıyede edıo ama kısıden kısıyede degısıo sanırım bende merakla burayı takıp edıcem ınsallah sende dogumdan sonra bılgı verırsen sevınırım.
Saglıcakla ve kolay bı dogumla kuzucuna kavusursun ınsallah.
Allah yardımcın olsun.

benım bı arkadasım oldu canım cok memnun kaldı hemen kalkıp yürümüs bı sıkıntı olmadı tavsıyede edıo ama kısıden kısıyede degısıo sanırım bende merakla burayı takıp edıcem ınsallah sende dogumdan sonra bılgı verırsen sevınırım.
Allah yardımcın olsun.

sağol canım.inş sorun olmaz.bende kendimi iyi hissettiğimde gelip paylaşırım söz:))

Hayırlı doğumlar Allah yar ve yardımcınız olsun

aminnnnnn.allah razı olsun canım.çok heyecanlıyım.eyvahedigeldismile

spinal anastezi neydi yahu? ben bu konuya biraz uzak kalmışım sanırım. tamam ilk doğumum normaldi ama bununda garantisi yokki. öğrensem iyi olcak galiba.

cumartesi spinal sezaryan olcağım endişelerim var yanetkilerini yaşayan varmı?

Allah yardımcın olsun.

o arkadaş ben oluyorum galiba :))))
klmasm canım dün anlattım sana ben de bi sıkıntı olmadı
inşllah sende benim gibi kolay atlatırsın

evet tatlım sen oluyosun.
ınsalllahhhhhhhhhhhhhh senın kı gıbı kolay sorunsuz ve rahat olur ınsallah

evet tatlım sen oluyosun.
ınsalllahhhhhhhhhhhhhh senın kı gıbı kolay sorunsuz ve rahat olur ınsallah

alemsiniz valla:roflol:

bozocum artık içim rahat teşkr ederim.olumunekankayizsmile

klmasm canım senın dogum ne zaman gununde gecmıs tarih bellı mı?

bende spinal oldum kızlar bebeğim 4 ayını geçti şuan hiç bi sıkıntısınıı görmedim bundan sonra da görmem inşallah

bende spinal oldum kızlar bebeğim 4 ayını geçti şuan hiç bi sıkıntısınıı görmedim bundan sonra da görmem inşallah

hayırlı olsun bebısın canım.. Sımdıye kadar olmadıysa bundan sonra zaten olcanı sanmıorum.. Dogum sonrası hemen kalkıp rahat yurudun mu?

çok rahattı benim canımmm akşam 5 te kızım doğdu gece 12 de hemşireler yürütmeye geldi
bana destek olmaya çalıştılar ben onların desteğini bile istemedim kendim kalktım yürüdüm:)) onlarda çok şaşırdılar tabi

ama inan zor deil sadece yere bakmamak lazım diye okumuştum bende bakmadım biraz ağrı oluyo tabi ama çok şiddetli deildi benim zaten sürekli ağrı kesici veriyorlardı

inşallah herkesinki benimki kadar kolay ve güzel geçer:)

allahım sizlerede sağlıcakla kucakladığınız günleri göstersin inşallah

Son düzenleme:
Back
X