• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spinal anestezi sonrası bel ağrısı

tazmanya canavari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
571
453
103
38
Spinal anestezi olan arkadaşlar bi sorum olacak. Bugün benim 7. Günüm. İlk 2-3 gün iğnenin yapıldığı yerde bıçak sağlanması ya da fıtık gibi bi sızı vardı ama oradan da sırtıma yayılan bir ağrı vardı. Normal olduğunu düşündüm. Gaz sancısı sırta da vuruyormuş. Gaz sorunu bitince o da bitmişti. 2 gündür yan yatmaya başladım. Aynı sızı şeklindeki bel ağrım oldu ilk gün ama çok dikkate almadım. Bugün de aynı şekilde çok ciddi bir sızıyla uyandım. Bahsettiğim o iğne bölgesi sızlıyor ve zonkluyor oradan da tüm sırtıma yayılıyor gibi bir ağrı. Ve şunu fark ettim ilk birkaç gün İdrarımı tutamıyordum. Ama geçmişti. Bugün bu bel ağrısı ile birlikte 2 kere İdrarımı kaçırdım. Bunlarla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
Chat gbtye sordum çok ciddi bir durum hemen acilen doktoruna git falan dedi. Panikletti beni of.

bir ağrı oluyor sızlamayla ama sizin ki gibi bir durum fazla geldi bana bir kontrole gitseniz iyi olur.

Back
X