spinal mi genel anestezi mi

mehirim

Beynini kullan, düşün ve sorgula!
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
7
2
6
Arkadaşlar merhaba, sezeryan ile doğumda hangi anestezi türünü tercih ettiniz ve spinal anestezi sonrasında bas ve bel ağrısı görülme olasılığı fazla mi kısmetse haftaya doğum yapicam anestezi türüne karar veremiyorum .
 
Spinal analjezi ile doğdu oğlum. Çok rahattı. Ağrım falan da olmadı. Ama bünyeye göre değişebilir bir şey diyemem. 6 saat sonra ayaktaydım oğlumu da istediğim gibi kucağıma aldım emzirdim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alım kucağınıza bebeğinizi.
 
Ben geneli tercih ettim hiç pişman olmadim. Zaten 15 dk da cikmisim. Hemen emzirmisim ve çocuğu 12 de aldılar ben 5 te ayağa kalktım. Benden 2 ay sonra arkadaşım spinal oldu ve cok izdirapli bi doğumdu. 3 yıla yakın şikayetler devam etti. Bünyeye göre degisiyo demek. Ama yine doğurSam yine genel derim. Ne ağrı ne sancı. Hiç bir şikayet olmadı.
 
Back
X