Spinal Sezeryan Sonrasi Asiri Aci cekenler

pembeseker1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
75
1
13
Antalya
Iki defadir hastanede benimle ayni odada kalan iki ayri bayan da spinal sezeryandan yeni cikmislardi ve tesaduf mu bilemem asiri bagriyorlardi cok korktum ebe gelip karinlarini bastiriyodu kirli kan ciksin diyeymis.Hemen yan yatakta oldugum icin cok etkilendim.Ben spinal sezeryan istiyodum simdi normal icin kendimi motive etmeye basladim.Herkeste boyle mi oluyor sezeryan sonrasi yasayan gecireniniz varsa lutfen bizi bilgilendirin korkulacak bisey var mi gercekten deneyimlerinizi paylasin biz gebelerle dayanilmaz agriniz oldu mu hic

Cnm ablamda aynisini oldu ve zorla yurutmeye calistik yurumediginde ayaklri sisiyordu oyuzden ben de normal istiyorum ve ilk dogumumda normaldi korkuyorumda olsun normal daha iyi

normal doğum şansın varsa kesinlikle normal doğum yap.sezeryanla doğum yapmış biri olarak çoook pişmanım.normal doğumdaki ağrıların çok daha fazlasını çekiyorsun.mantık işi değil.

normal doğum şansın varsa kesinlikle normal doğum yap.sezeryanla doğum yapmış biri olarak çoook pişmanım.normal doğumdaki ağrıların çok daha fazlasını çekiyorsun.mantık işi değil.
tesekkurler cevap icin sizin epidural sezeryan miydi yoksa tamamen uyudunuz mu pisman oldugunuz sey neydi yazarsaniz cok seviniri
m

Cnm ablamda aynisini oldu ve zorla yurutmeye calistik yurumediginde ayaklri sisiyordu oyuzden ben de normal istiyorum ve ilk dogumumda normaldi korkuyorumda olsun normal daha iyi
Normal dogum hakkinda hicbirsey bilmiyorum ki epidural aldiniz mi normalde cok mu dayanilmaz agrilar ben cok korkuyorum da ama sezeryan da cok korkunc lutfen normal dogum nasil birsey gercegi soyleyin

tesekkurler cevap icin sizin epidural sezeryan miydi yoksa tamamen uyudunuz mu pisman oldugunuz sey neydi yazarsaniz cok seviniri
m

ben genel anesteziyle oldum.kocaman bir kesi var ve yaklaşık 10 gün iki büklüm dolaştım.bebeğimle ilgilenemedim ağladığında hemen kalkıp yanında olamadım çünkü kalkarken,yatarken,otururken her şekilde şiddetli ağrılarım vardı.normal doğum yapanlar halime acıdılar resmen.

Ben spinal sezeryan oldum ve gerçekten gayet rahattım çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı bence insandan insana farkeder ağrı eşikleri farklı olabilir hemen kalkıp yürüdüm bidahada yatmadım hatta ertesi gün eğilip saçımı bile yıkadım ama illaki acınız ve ağrınız oluyor sonuçta kaç kat kesililyo eğer normal doğumşansınız varsa sezeryan düşünmeyin ayrıca kafam karıştı ebeler karnına bastırdı demişsiniz o ne demek yani zaten kesik orası nasıl bastırılırki çok saçma ve şikayet edilmesi gereken bi durum

Ilk kızım spinal sezeryanla oldu cok rahattım bende hemen ayaklandım.ilk iki gün tam doğrulamadım ama.
bu durum kişiden kişiye değişiyor. Kimisi çok ağrı çeker kımısı hiç çekmez.
İkincı kızımı normal doğurdum hiçbir problem yaşamadım benim için süper bişeydi sezeryandan sonra normal doğurmak.
Sakın keyfi olarak sezeryan Düşünme derim. normal dogum gibisi yok.
Saglıcakla kucağına al bebeğini inşallah.

Normal dogum hakkinda hicbirsey bilmiyorum ki epidural aldiniz mi normalde cok mu dayanilmaz agrilar ben cok korkuyorum da ama sezeryan da cok korkunc lutfen normal dogum nasil birsey gercegi soyleyin

Epidural almadim cnm yasamadigin bisey hakkinda nasil korkuyorsun :)))) bak cnm ilk hamileligimde evet sancilar zordu zor oldu ama bebegini kucagina alinca hersey bitiyor yani bebeginin cikmasiyla her sey aci son buluyor benimle birlikte sezeryan olan bayan hastanede yurutmeye calisiyorlardi 2 kat olmustu kolunda ya ablasi ya akrabasi vardi..ben tek basima yuruyup hastaneden ciktim cok uzuldum bayani oyle gorunce ...

mrb ne guzel siz kurtulmussunuz biz de kurtulsak bi kere gecip gitse cok rahatliycam.Ebe kirli kani cikartmamiz lazim deyip bastirdi valla bisey soramadim ama cok korktum sanirim en iyisi normal tabii bazen istesekte normal olmuyo ins Rabbim butun hamilelere hayirli rahat dogum nasip eder.

sizin gibi normal dogum yapanlari kahraman olarak goruyorum zaten keske herkes cesur olabilse en iyisi normal dogum ama bazen kaderde ne varsa o oluyor ins hayirlisi olur

Amin cnm sagol ins hayirlisi olur.Bravo valla sezeryan sonrasi normal dogum super ne guzel anlatmissiniz.

Hakkına hayırlısı hamileliğin tadını çıkar bir kadın hayatında kac kere hamile kalıyorkı demi. herseyı akısına bırak ve korkma.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadinlar Kulübü :)

Benimde odum patliyo ya ekimde dogumum ama simdiden korkular sardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlara baktm sasirdm cnm korkma normal sansin varsa yap fakat olmazsa hic korkma spinal anatezi ile sezeryan oldum ve cok rahattim tabiki acisi olck normaldede oluyo olmuyormuu cnm rahat ol bence bnde ikinciye hamileym suan

Yorumlara baktm sasirdm cnm korkma normal sansin varsa yap fakat olmazsa hic korkma spinal anatezi ile sezeryan oldum ve cok rahattim tabiki acisi olck normaldede oluyo olmuyormuu cnm rahat ol bence bnde ikinciye hamileym suan

Kizlar merhaba. Benimde dogumum kasim ayinda. Bende normal istiyorum ama benim dogustan kalca cikigim vardi. Ama bebekken duzlmis o gun bu gundur hicbir sikinti yasamadim. Fakat normal dogumda kalcam icin Sikinti olur mu? Benim durumumda olup normal dogum yapan var mi? Ya da cevrenizde duydunuz mu? Bilgisi olan varsa lutfen cevap bekliiyorum.

Evet cnmm normal fogum yaptirmiyolar ben oyle biliyorum normal dogumda tum kemikler esneyip aciliyo cunku

Cok sukur pozitif bir yorum aldim acikcasi rahatladim biraz normal isterim ama sonucta bunu ben belirleyemem ins hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…